Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog

Egyedi matrac készítés

Egyedi matrac készítés

Nem mindenkinek jók a standard méretű matracok, de mi gondoltunk rátok is. Ha valamilyen oknál fogva neked eltérő méretű matracra van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz. Nézz körbe a webáruházunkban ahol sok matrac megrendelhető egyedi méretben is. 

Kinek jó az egyedi méretű matrac? Neked is szükséged van egyedi méretű matracra?

  • Az egyedi méretre gyártott matracok elsősorban akkor szoktak előfordulni, ha valaknél a már meglévő ágy és ágyrács nem az átlagos méretekkel rendelkezik. Ahhoz hogy valaki ilyenhez matracot válasszon, nagyon fontos hogy a rendelés előtt megmérje az ágykeret méreteit. Hiszen lehet hogy nem szokványos méretre gyártották anno azt az ágykeretet. Mindig mérj, aztán válassz ha nem szeretnéd hogy roszz méretű legyen az új matrac!
  • A matracok egyedi méretben még azoknak is fontosak lehetnek akik az átlagtól eltérő testi méretekkel rendelkeznek. Ez az átlagtól eltérő méret  a 200 cm feletti vagy a 150 cm alatti magasságra értendő. Ezeknek az embereknek egyedi mérettel rendelkező ágymatracra lesz szükségük, hogy tényleg pihentetően tudjanak aludni.
  • Akkor szoktak még ilyen kéréssel  fordulni felénk, ha egy abban a méretben nem létező matracot szeretnének a gyermekeik ágyának méretére gyártatni. Így lehetnek a gyerek matracok is olyanok mint a felnőtteké.

 

 

Ha nem esel ebbe három kategóriába, azaz átlagos a magasságod és "normál" méretű ágyad van, akkor neked nincs szükséged egyedi ágymatracra és átlagos méretet kell választani.

Mik a nem standard méretű matracok?

Az úgynevezett standard méretek ma Magyarországon: 

Általában az ettől eltérő matrac mérete már egyedinek számít. De van egy középút, amit sok bolt használ. Ami azt jelenti hogy a gyártótól megrendel és készleten tart máshol elfogadott méreteket is.

Mint például:

  • 100x200
  • 120x200
  • stb...

Mit jelent az egyedi méretre gyártás? Hogyan zajlik a matrac méretre "szabása"?

Két lehetőség van: 

  1. A bolt a gyártótnál leadja a rendelést és elindul az egyedi matrac gyártása. Ez az egyedi matrac gyártás lehet megoldás a teljesen egyedi formájú matracoknál, illetve rugós matracoknál.
  2. A méretre vágás a másik megoldás ha arányaiban megmarad a matrac formája. Ekkor a gyár a már meglévő matracot egyszerűen az általad megrendelt méretre vágja. Ez elsősorban hab matracok esetében lehet megoldás.

Hol vehetsz egyedi méretre gyártott matracot, egyedi méretű matracot?

Mint a bevezetőben írtuk a mi matracaink közül sok rendelhető teljesen személyre és ágykeretre szabott méretekben is.

A Netmatracnál tényleg rövid szállítási idővel kaphatom meg a rám szabott matracot?

Ha neked a valamivel nagyobb matrac a jó, akkor rendeld meg nálunk, mert ha kell segítünk a választásban. Sőt akár kimondottan rövid szállítási idővel is megkaphatod a személyre szabott matracod.

Mennyi a felár ha valaki egyedi méretre gyártott matracot szeretne?

Annak  aki méretre gyártott matracot szeretne a mi webáruházunk a legjobb hely. Az általunk árult matracokat sok esetben felár nélkül tudod rendelni. Hisz a gyártók méretre tudják vágni vagy le tudják legyártani egyedi méretekben.

 

 

Sőt nálunk nemcsak a hab matrac rendelhető az átlagtól eltérő méretekkel. Itt a táskarugós matrac is is kapható személyre szabva.

Golden Dream matracok - Rendelhetőek szinte bármilyen méretben.

TED BED matracok 

80x190 cm
90x190 cm
100x190 cm 100x200 cm
120x190 cm 120x200 cm
140x190 cm
160x190 cm
180x190 cm
200x200

 

Konfor matracok

80x190 cm
90x190 cm
100x190 cm 100x200 cm
120x190 cm 120x200 cm
140x190 cm
160x190 cm
180x190 cm
200x200

 

Matracaink, melyek szinte bármilyen méretben rendelhetőek: