160x200 bonellrugós matrac

160x200 bonellrugós matrac

A bonellrugós matracok széles választéka vár rád a Netmatrac matrac webáruház polcain. Ahhoz hogy a számodra megfelelő, 160x200 méretű matracot tudd kiválasztani keress minket bizalommal, több mint 10 év tapasztalattal rendelkező munkatársaink várják hívásod. Mi segíteni fogunk abban hogy megbízható, strapabíró és kényelmes alátámasztást válassz te is. 


3termék 13

Ez a bonell rugós matracunk igen népszerű. Méghozzá a kényelme, kedvező ára és a kiváló minősége teszi kitűnő választássá.
Ez egy közepesen kemény 160x200 bonell rugós rendszerrel gyártott ágymatrac. Ezért elsősorban azoknak ajánlanánk akik az oldalukon alszanak, vagy specifikusan ezt a keménységet részesítik előnyben és testsúlyuk nem éri el a 120 kg-ot.

Matrac méret:
160x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
118 800 Ft

>

Ez a bonell rugós matracunk kemény komforttal és herkulesrugós rendszerrel készült, ami egy teljesen egyedi hőkezelési technológiával és extra rugókkal van ellátva. Az extra rugók gondoskodnak a gerinced természetes helyzetében tartásáról, valamint enyhítik és vagy megelőzik a derék és hát fájdalmakat. Továbbá a rugórendszer, kialakítása miatt meggátolja hogy a tested a 160x200 bonell rugós matracban elsüllyedjen. Ezen rendszer kitűnő minőségének köszönhetően, az ágymatrac igen időtálló. A felhasznált technológiák ötvözése gondoskodik az elsőosztályú minőségről.

Matrac méret:
160x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
168 200 Ft

A Diamond elnevezésű bonell rugós matracunk kifejezetten kemény komfortú, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott A 160x200 bonell rugós matracban Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

Matrac méret:
160x200
Keménység:
T5 (T1-T5)
173 900 Ft

Bonell rugós matrac a régmúlt és a modern technológia ötvözete

A bonell rugós matrac széles körben elterjedt és népszerű. Az ilyen matracok különlegessége, hogy régi és modern technológiák ötvözetét képezik, ötvözve a tradicionális rugórendszert a legújabb innovációkkal az alvási kényelem érdekében. Ez a matrac komfortos és időtálló éppen ezért sok hotel szobában szintén megtalálható.

 

  • A tradicionális rugós matracok kategóriájába tartoznak. Elnevezésüket a bonell rugókról kapták, amelyek homokóra formájúak, szélesebbek az alján és a tetején, és keskenyebbek középen. Ezek a rugótestek vannak összekapcsolva a matrac egészében, így biztosítva a stabilitást és a tartósságot. A bonell rugós rendszer a 19. században jött létre, és hosszú ideig volt a standard az ágyak és matracok gyártásában.

  • Egyik legfőbb előnye a tartósság. A rugótestek minőségi acélból készülnek, és képesek ellenállni a hosszú távú használatnak anélkül, hogy elveszítenék rugalmasságukat vagy támogató képességüket. Továbbá, a bonell rugók elosztják a testsúlyt az egész matrac felületén, ezáltal csökkentve a nyomáspontokat és elősegítve az igazán pihentető alvást.

  • Ugyanakkor a modern technológiának köszönhetően nem maradt ki a bonell rugós matracokból sem az innováció. Sok különböző gyártó használ különféle innovatív anyagokat és technológiákat, hogy növelje a matracok kényelmét és funkcionalitását. Például a modern bonell rugós matracokban gyakran található habréteg, amely további kényelmet és támogatást nyújt. Ez a habréteg különösen hatékony lehet a nyomáspontok csökkentésében, ami lehetővé teszi az alvás minőségének javítását.

 

 

160x200 cm bonellrugós matrac kinek jó ez a méret?

Ez a méret kitűnő alátámasztást biztosít 2 személy részére, természetesen attól hogy 2 főnek készült, te egymagad szintén használhatod. A bonell rugós matracok széles választékával várunk téged és titeket is. Nálunk kimondottan jó áron kaphatod meg álmaid matracát. Legyen az 160 cm széles vagy bármekkora. Ezekre a matracokra jellemző a hosszú élettartam és az extra komfort. Rugós matracaink ötvözik a tökéletes gyártástechnológiát és a modern kor nyújtotta komfortot. Legyen az a hely Budapest vagy az ország bármely más része, gyorsan és egyszerűen jut el hozzád a kiváló ágybetét amit megrendelsz.

Táskarugós matracok vagy bonell rugós matracok melyiket válasszam?

A táskarugós matracok és a bonell rugós matracok közötti választás számos tényezőtől függ, beleértve az egyéni kényelmet, az alvási stílust és az anyagi keretet.

  • A táskarugós matracok, amelyekben minden rugó különálló "zsebbe" van becsomagolva, nagy fokú támogatást és alakíthatóságot kínálnak. Mivel minden rugó függetlenül működik, a matrac képes pontosan követni és támogatni a tested kontúrjait. Ez csökkenti a nyomáspontokat és segíthet a gerinc természetes ívének fenntartásában. Továbbá, a zsákrugós matracok gyakran jobb mozgáselnyeléssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy egy alvó partner mozgása kevésbé zavaró.

  • Ezzel szemben a bonellrugós matracot a hagyományos rugórendszer jellemzi, amely az összes rugó összekapcsolásával készül. Bár ez a design lehet, hogy kevésbé alkalmazkodó és nyomáspontokat okozhat, a bonell rugós matracok általában tartósabbak és kevésbé hajlamosak a deformálódásra. Továbbá, általában kevésbé drágák, mint a zsákrugós matracok, ami fontos szempont lehet a költségvetés szempontjából. A jó minőségű rugótest a megfelelő rugalmasság legfontosabb eleme, legyen az a matrac 11 cm magas vagy több.

 

Kemény vagy puha matracot válasszak?

  • A kemény matracok jellemzően jobb alátámasztást nyújtanak a gerincnek, mivel segítenek a tested egyenes vonalban tartásában, csökkentve a hát- és nyakfájás kockázatát. Különösen ajánlottak azoknak, akik hátukon vagy hasukon alszanak, valamint a nagyobb testtömegű személyeknek, mert ezek a matracok nem engedik, hogy a test "elsüllyedjen".

  • Ezzel szemben a puha matracok nagyobb kényelmet nyújthatnak, különösen azoknak, akik oldalukon alszanak. Ezek a matracok engedik, hogy a test kissé elsüllyedjen, így a váll és a csípő, ami az oldalt alvóknál gyakori nyomáspont, jobban kényeztetve van. Puha matracok szintén előnyösek lehetnek a könnyebb személyek számára, mert nem terheli annyi súly a matracot, ezért nem kell olyan kemény mag hogy megfelelő tartást adjon.

Ha nem tudok választani, honnan szerezhetőek be plusz információk?

Legyen abban a matracban táska- vagy bonell rugó, legyen az 5 vagy 7 zónás, nálunk meg fogod találni a megfelelő anyagból készült komfortos ágymatracot. Legyen az akikek ágymatracot veszel 4 év alatti, 20 , vagy 60 év feletti ,nálunk minden korosztály kedvező áron fogja megtalálja a számára ideális ágymatracot. Sőt nálunk matrac és ágykeret egy helyen kapható. Akár egyedi méretű ágymatracot szintén rendelhetsz. Legyen álmaid matraca kókusz matrac vagy félkemény bonellrugós matrac mi segítünk megtalálni azt.

  • Tudjuk hogy ez így elsőre sok, hiszen sokféle felépítésű és sokféle réteggel ellátott matracunk van. Mi már több mint 10 éve matracokban utazunk, ez látszik is az itt kapható matracokon. Ha te nem tudod hogy hány cm magas, milyen maggal , hány rugótesttel rendelkező ágymatracra van szükséged, akkor mi majd segítünk neked. Vedd fel a kapcsolatot szakérő dolgozóink egyikével, akik szívesen segítenek neked a matrac választásban. Mindegy hogy bonell rugós matracot vagy más-milyet, nálunk mind megtalálható.

  •  Sőt nálunk az árak szintén elérhetőek, legyen az a matrac ortopédikus vagy bonell rugós matrac, kemény vagy puha. Itt a legnagyobb a választék. Nem ritkák az igazán rendkívüli akciók sem. Támaszkodj ránk úgy mint ahogy a tested fog a neked megfelelő matracra. De ha mindez nem lenne elég, akkor azt is tudod kell hogy a rendkívül gyors szállítás miatt nem kell sokat várnod a matracokra. Legyen könnyű a vásárlás akármilyen feszes matracokat is veszel. Válaszd a Netmatracot hiszen nálunk kapható a golden dream márka is.