Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog

Pocket spring, táskarugós matrac 

Táskarugós matrac
Szűrés törlése
Pocket spring, táskarugós matrac 

Pocket Spring, Multi Pocket..

Ez a matrac a magyarul zsákrugós vagy  táskarugós névre hallgató matrac. Sok másféle matrac pozitív tulajdonságait és előnyeit egyesíti. Ez a modern kor egyik legjobb matraca. Olvass és tudd meg miért érdemes ilyen matracot választanod.

Mit is jelent a pocket spring matrac (táskarugós matrac)?

Egy ilyen ágymatrac egy rugós magot tartalmaz amelyben a rugók nincsenek egymáshoz rögzítve. Így ez az ágybetét szinte tökéletesen tud alkalmazkodni a te gerincedhez is.

A kitűnő teherbírás révén ez a matrac időtálló és strapabíró. Ezt a magas számú minőségi táskarugó (négyzetméterenkénti 250 db, 500 db vagy még több rugó) teszi lehetővé. Éppen a kiváló formakövetésének köszönhetően a matrac minden alváspozícióban tökéletes megoldás lehet. 

A sok kitűnő tulajdonsága miatt előszeretettel alkalmazzák ezt a rugórendszert ortopéd matracokban is. Ezen felül az úgynevezett 7 zónás ágymatracoknál a használt zsákrugó 7 ergonómiai zónára osztja a matracot.

 

 

 

Ezekre a matracokra jellemző a 20 cm vagy a feletti magasság. Így a nehezebbek számára is kellő alátámasztást tud biztosítani.

Úgy mint a legtöbb matracot ezt a fajtát is fel lehet szerelni olyan extrákkal mint:

 

Kinek jók ezek a matracok?

Ez a rugórendszer régi bonell-rugós matracok "újragondolt" verziója. A kiváló formakövetése miatt minden alváspozícióban kényelmes és meggátolja a nyomáspontok kialakulását. Így a használójának optimálisan támasztja alá testét. 

Azoknak akik egészséges és antiallergén alvási környezetet szeretnének tökéletes lehet ez a matracfajta. Hiszen a használt huzat poratkák és allergének elleni és antibakteriális védelmet kapott. Úgy mint a nálunk is kapható Silver Exclusive zsákrugós matrac.

 

 

Egy ilyen zsákrugós matrac a félkemény kiviteltől egészen a keményig, különböző keménységű komfortréteggel is kapható. Így kényelmes és pihentető éjszakákat biztosít a legtöbb súlykategóriában.

Ezen felül  nálunk  az alábbi ágy matrac fajták is kaphatóak:

Habszivacs matrac

Hideghab matrac

Bonell Rugós matrac

Memory matrac 

Továbbá latex és sokféle minőségi komforthab réteg is válaszható. Akár 80, 90, 140, 180 és 160x200 cm méretben is.

Miért mondjak igent egy ilyen termékre? Miért a Netmatracnál vegyem meg?

Mi a TED BED által gyártott matracokat szoktuk ajánlani mivel ezek igen időtálló termékek.

 Ezeket több fizetési és rendelés móddal( bankkártyával vagy utánvéttel ) is megveheted a Netmatrac webshop áruházban.

Hiszen nálunk a legnagyobb matrac is elérhető áron kapható.A matrac árak kialakításánál a jó ár-érték arányt tartjuk a legfontosabbnak.

Ezen felül a gyakori akciók a minőségi táskarugó rendszerrel felszerelt matracokra is ki szoktak terjedni. Netmatrac, a matrac webáruház ahol jó áron kitűnő minőséget kapsz.