100x200 ágyrács

Egyedi méretű rács? Egy rémálom megtalálni. Sok éves tapasztalatunknak  köszönhetően felismertük  és figyelembe is  vettük a problémát. Segítünk egyszerűen és gyorsan megtalálni ezeket, neked is. Keress minket weboldalunkon, telefonon, és chaten. Széles termékpalettánk  otthonod kényelméből  elérhető, 5 perc alatt megtalálod a neked megfelelőt.


11termék 111

Merev fenyőből készült ágyrács 100x200 méretben, fix kerettel. A lécek csavarral vannak rögzítve a kerethez, ezáltal biztosítva az erős szerkezetet. Bármilyen típusú matraccal használható. 

Matrac méret:
100x200
41 500 Ft

Rugalmas fejlábemelős ágyrács, amely szibériai nyírfából készült. A léceket műanyag rögzítők kapcsolják a kerethez. Hab és szendvics? matracokhoz ajánljuk.

Matrac méret:
100x200
49 900 Ft

Standard rugalmas 100x200-as ágyrács kiemelkedő erősítéssel. A középen lévő erősítő heveder jobb alátámasztást és tartást biztosít. Az ágyrács keménységét nyolc keresztléccel lehet szabályozni az igényekkel összhangban.

Matrac méret:
100x200
75 200 Ft

Oldalt emelhető ágyrács 100x200-as méretben, gázrugóval. A rácsot jobbról és balról is fel lehet emelni ezáltal biztosítva a rugalmas hozzáférést. A középen lévő erősítő heveder jobb alátámasztást és tartást biztosít. Az ágyrács keménységét öt keresztléccel lehet szabályozni az igényekkel összhangban.

Matrac méret:
100x200
84 300 Ft

Oldalt emelhető merev ágyrács gázrugóval. A lécek csavarral vannak rögzítve a kerethez, ezáltal biztosítva az erős szerkezetet. Bármilyen típusú matraccal használható.

Matrac méret:
100x200
90 800 Ft

Motoros ágyrács 100x200-as méretben, távirányítóval. Két külön motor biztosítja a fej és lábvégnél található részek igény szerinti pozicionálását. A termékben található tartalék akkumulátor garantálja a vízszintes pozíciót áramszünet esetén. A középen lévő erősítő heveder jobb alátámasztást és tartást biztosít. Az ágyrács keménységét öt keresztléccel lehet szabályozni az igényekkel összhangban.

Matrac méret:
100x200
193 200 Ft

Milyen matrachoz milyen ágyrács ajánlott?

Az ágyrács kiválasztása fontos szerepet játszik a pihenés minőségében és kényelmében. A megfelelő termék kiválasztása azonban  leginkább attól függ, hogy milyen típusú matracot választasz.

  • Amennyiben kemény matracot használsz, akkor általában vastagabb és sűrűbb ágyrácsot javaslunk, amelyek jobban támogatják a matracot és segítenek elkerülni az ágy közepének beesését. Ezen kívül, ha a súlyod meghaladja a 100 kilót, akkor az ágyrács vastagsága és tartóssága  valamint a lécek sűrűsége szintén fontos szempont.
  • Viszont puha matracot esetén, általában vékonyabb ágyrács ajánlott, amely hagyja, hogy a matrac rugalmasabban alkalmazkodjon a testedhez. A vékonyabb ágyrácsok segítenek megtartani a matrac puhaságát és megakadályozzák a túlzott süllyedést.
  • Az ágyrács anyaga szintén fontos szempont lehet.  Mert ez hatással lehet az alvásod kényelmére, a test hőmérsékletére és az allergiás reakciókra. A fém ágyrácsok általában tartósabbak és könnyebbek, míg a fa ágyrácsok általában rugalmasabbak és jobban alkalmazkodnak az alvó testéhez.
  • Nem szabad elfelejteni még hogy a matracban felhasznált anyagok és gyártási folyamatok továbbá a matrac magassága szintén szerepet játszanak  ebben a választásban. Hogy segítsünk  neked a hatékony keresésben matracaink termékoldalán megtalálhatod hogy melyikhez milyen rács illik. Hiszen  van olyan matracfajta amihez rugalmas, van amihez merev alátámasztás szükséges, mindezt mindenki számára elérhető áron. Ennek köszönhetően szinte 100 % hogy a Netmatrac áruház polcain megtalálod a te matracodhoz alkalmas alátámasztást.

 

A fix vagy az állítható ágyrács az egészséges?

Az ágyrács fontos szerepet játszik az pihenés minőségében és az általános egészségünkben. Azonban az, hogy a fix vagy az állítható ágyrács jobb-e az egészségünkre, függ az egyéni preferenciáktól és az alvási szokásoktól.

  • A fix ágyrács stabilabb alapot biztosít az alváshoz. Ez az ágyrács nem rendelkezik mozgatható részekkel, így nem tudja megváltoztatni az alvó testtartását az éjszaka folyamán. Ez a stabilitás előnyös lehet azoknak az embereknek, akiknek hátproblémái vannak, vagy akik a hátukon vagy hasukon alszanak.
  • Az állítható ágyrács azonban lehetővé teszi, hogy az alvó testtartását testre szabják. Az állítható ágyrácsok olyan funkciókat tartalmaznak, mint a lábmerevítők és a fejemelők, amelyek megváltoztathatják az alvó testtartását. Ez előnyös lehet azoknak az embereknek, akik horkolnak, asztmásak vagy savas refluxban szenvednek, mivel ezek a funkciók javíthatják a légzést és enyhíthetik az pihenés közbeni diszkomfortot.

 

Ágyrács 100x200 cm méretben, hol is kapok ezekhez matracot?

 Az ágyrácsok 100x200 vagy akármilyen méretben, legyen az motoros ágyrács vagy derékmerevítős ágyrács, a legtöbb webáruház kevés fajtája rácsot árul az egyedi méretű matrachoz. Ezért hogy segítsünk, a Netmatrac  áruházban  termékek minőségi  kínálata áll rendelkezésedre, legyen az az átlagos méretnél rövidebb vagy  hosszabb, szélesebb vagy keskenyebb.

A megfelelő matrac után jöhet az ágyrács?

Itt 2 db eset létezhet:

Amikor a már meglévő ágyrácsodhoz válogatsz a matracok közül

Itt elég egyszerű a megoldás,  mivel  az ágyad és az azzal ellátott ágyrács fogja befolyásolni a te általad kiválasztott matracodat. De azért azt szoktuk javasolni hogy  járj nyitott szemmel. Ha esetleg találsz egy olyan matracot ami hozzájárul a  jobb alvás és egészségügyi állapotodhoz, akkor lehet megfontolandó új ágyrács vétele is.

Amikor egyszerre veszel ágyrácsot és matracot 

Itt elmondhatjuk hogy  helyes a feltevés. Elsőként keress olyan matracot, ami megfelelően kényelmes  és olyan extrákat nyújt amire szükséged van. Ez után érdemes kiválasztani a matrachoz használható ágyrács fajtáját.