Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

120x200 ágyrács

120x200 ágyrács

A Netmatrac ágyrácsok széles választékával vár téged. Legyen az 120 x 200 cm vagy szinte bármekkora, ez a webáruház tudja mi is zajlik az ágyban. Motoros ágyrács vagy fix ágyrács, rugalmas ágyrács ha ágyrács a cél, nálunk egyszerűen megtalálod a hozzád illőt. Extra kényelmet keresel gyorsan? A vásárlás nálunk gyors és egyszerű mindenkinek.


9termék 19

Hol kapható 120x200 cm léces ágyrács?

Természetesen nálunk. Ugyan, máshol szintén elérhetőek hasonló a rácsok, a Netmatracnál több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Ezért lett áruházunk kínálata úgy kialakítva hogy a legjobb ár-érték arányt képviselje.

Hol vásárolható egy ekkora ágyhoz matrac?

Nem csak az ágyrácsok terén figyeltünk a minőségre és az elvárásokra, hanem a matracoknál is. A nálunk kapható matracokat nem csak 7, 4, vagy még több zónával tudod megrendelni, hanem a pár 10000 Ft ártól egészen a 100000 Ft felettiek közül, szintén tudsz válogatni.

Még milyen kapcsolódó termékek vásárolhatóak a Netmatracnál?

A Netmatrac webshop sokféle terméket kínál neked. Nálunk egyszerűen szinte mindent meg tudsz venni ami egy hálószobába kell. Legyenek azok ágyrácsok 120x200 cm méretben, fedőmatracok, párnák vagy bútorok, itt csak pár kattintás és a kiválasztott terméked már úton van az otthonod felé.

 

Mi az a lamella?

A lamella más néven léc egy fontos alkatrésze az ágyrácsnak, amely az ágy kényelmes és tartós alapját biztosítja. A lamellák általában vékony, lapos darabok, amelyek a rácsban egymás mellett helyezkednek el, és együtt alkotják az ágyrácsot.

Az ágyrácsoknak különböző típusai léteznek és eltérő mennyiségű, vastagságú és szélességű lamellákat tartalmaznak. Azonban általában az ágyrácsokban a lamellák száma és vastagsága összefügg a rács stabilitásával és a testsúly elosztásával.

A lamellák anyaga változó lehet, a fa és a fém a leggyakoribb anyagok, de léteznek műanyag és rugós ágyrácsok. A lamellák rugalmassága és merevsége eltérő lehet, és ennek hatása lehet az ágy kényelmére és tartósságára.

Az ágyrácsban a lamellák nemcsak egymás mellett helyezkednek el, hanem általában kapcsolódnak egymáshoz a rács kerete mentén. Ez biztosítja az egyenletes súlyelosztást, és megakadályozza a lamellák egymáshoz képesti mozgását.

Az ágyrácsok lamellái általában könnyen cserélhetők és javíthatók, így ha valamelyik léc eltörik, könnyen helyettesíthető. Az ágyrácsok általában tartósak és hosszú élettartamúak, így az ágyban alvóknak nem kell gyakran cserélni a rácsot.

Összefoglalva, a lamellák fontos szerepet játszanak az ágyrácsban, biztosítva az egyenletes súlyelosztást és a stabilitást. A lamellák anyaga és rugalmassága hatással lehet az ágy kényelmére és tartósságára. Az ágyrácsok lamellái könnyen cserélhetők, és általában tartósak és hosszú élettartamúak.

Merev ágyrács 120x200 is alkalmas arra mint a rugalmas ?

Az ágyrácsok kialakításának alapvető célja az ágy stabilitásának és kényelmének biztosítása. Az ágyrácsoknak különböző típusai léteznek, amelyek eltérő anyagokból és kialakításokból állnak. A kérdés az, hogy a merev ágyrács is alkalmas-e arra, mint a rugalmas?

A merev ágyrács általában fából vagy fémből készül, és általában merev szerkezetű. A lamellákkal ellentétben a merev ágyrácsokban nincs mozgás, és az alvó testének súlyát közvetlenül a rácsra helyezi.

Azonban a merev rácsok nem rendelkeznek a rugalmas lamellák előnyeivel, amelyek képesek alkalmazkodni az alvó testének alakjához és mozgásaihoz. Ezek szilárdabbak és kevésbé rugalmasak, így az alvó testének kényelmére lehetnek káros hatással.

Azonban a merev ágyrácsoknak szintén vannak előnyei, például:

  • Tartósabbak és kevésbé valószínű, hogy meghibásodnak, mint a rugalmas rácsok.
  • Egyesek számára kényelmesebb lehet, különösen azok számára, akik nem szeretik a rugalmas ágyrácsok mozgását.
  • Általában olcsóbbak, mint a rugalmas társaik.

Összességében elmondható, hogy a merev ágyrácsok alkalmasak lehetnek bizonyos emberek számára, akiknek nincs szükségük a rugalmas ágyrácsok előnyeire, és akik számára fontosabb a tartósság és az ár. Azonban az ágy kényelme és tartóssága szempontjából a rugalmas ágyrácsok általában jobb választást jelentenek.

Legyen az az ágyrács fix vagy rugalmas a Netmatracnál megtalálod azt amelyikre tényleg szükséged van.