140x200 kemény matrac

3termék 13

A Herkules nevű matracunk elsőosztályú minőségű PUR habból készült. Matracunk egyik oldala 7 zónás profilozású, ez ergonómiai szempontból lehetővé teszi a legideálisabb alátámasztást, mert a tested minden részének külön figyelmet szentel a matrac. Kemény  matrac, a gyártásában felhasznált technológia olyan minőséget kínál, ami neked is nyugodt és stresszmentes pihenést biztosít.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
76 000 Ft

140x200 bonell rugós matracunk matracunk kemény komforttal és herkulesrugós rendszerrel készült, ami egy teljesen egyedi hőkezelési technológiával és extra rugókkal van ellátva. Az extra rugók gondoskodnak a gerinced természetes helyzetében tartásáról, valamint enyhítik és vagy megelőzik a derék és hát fájdalmakat. Továbbá a rugórendszer, kialakítása miatt meggátolja hogy a tested a matracban elsüllyedjen. Ezen rendszer kitűnő minőségének köszönhetően, az ágymatrac igen időtálló. A felhasznált technológiák ötvözése gondoskodik az elsőosztályú minőségről.

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
151 100 Ft

A Diamond elnevezésű 140x200 bonell rugós matracunk kifejezetten kemény komfortú, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

Matrac méret:
140x200
Keménység:
T5 (T1-T5)
156 600 Ft