Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog
Netmatrac Kft.

Miért hagyd, hogy a kutyád az ágyadban aludjon?

Hálószoba, alvás
Szűrés törlése
Miért hagyd, hogy a kutyád az ágyadban aludjon?

A legtöbb kutyatulajdonos megengedi, hogy kedvence az ágyban aludjon, bár sokan nem akarják elismerni. Nekünk van néhány nagyon jó indokunk, hogy miért oszd meg a saját ágyad a kutyáddal. Végül is,a kutya az ember legjobb barátja és van előnye, ha Veled alszik. Tehát, ha tökéletes kifogást szeretnél, hogy a kutya miért alszik az ágyban minden éjjel veled,vess egy pillantást a rövid, de hasznos listánkra! Ha meggyőző a cikk, mindkettőtök számára kényelmes matracot találsz hozzá nálunk!


1. A kutya csökkenti a szorongást!

Ismert,hogy a kutya csökkenti a szorongást és segít az embereknek a súlyos szorongásos zavarok leküzdésében. Nem csak gondoskodik Rólad, ha segítségre szorulsz, hogy teljes életet élhess, hanem nyugalmat teremt a nap folyamán és este. Ha hagyod, hogy a kutya az ágyban aludjon, akkor jobban alszol, és sokkal nyugodtabb leszel.
 

2. A kutyával biztonságban érezzük magunkat.

Az egyik fő ok, amiért a legtöbb embernél a kutya áll az első helyen az, hogy nagyobb biztonságban érzik magukat. Nem számít, hogy képzett őrző-védő,vagy öleb. A lényeg, hogy ugat és így figyelmeztet a veszélyre. Mindössze annyit kell tenned, hogy a kutyáddal együtt alszol. Ez a biztonságérzés javítja az éjszakai alvást.

3. A kutyák szeretnek!

Nézzünk szembe a tényekkel, a kutyák szeretnek kényeztetni.  Ők mindig pozitívak! Tehát ha lehetővé tesszük számukra, hogy az ágyban aludjanak, hogy fontosnak érezzék magukat, boldoggá fognak tenni. Olyanok mint a nyugalmat és biztonságot sugárzó apró “emberek”.

4. Kutyád kellemes meleget ad.

Melegek, barátságosak a takarók és párnák de nem lehet összehasonlítani őket azzal a melegséggel, amit egy kutya tud adni és az ő puha szőre. Sok lakástulajdonos elismeri, hogy kutyával alszik az ágyban, mert meleg éjszaka. 
 

5. A kutya segít a depresszión.

Bizonyított tény, hogy a kutyák csökkentik a depresszió tüneteit, enyhítik a szorongást az emberekben. A kutya feltétel nélküli szeretet ad és jobb kedvre derít, hogy van egy kisállat amit el kell látni. Számos szakértő szerint, a kutyák még a magas vérnyomás csökkentésében is segíthetnek. Akár enyhülést keresnek a mély depresszióra,vagy egyszerűen csak próbálják megelőzni a negatív érzelmeket, a kutyával való kommunikáció éjjelre is egy nagyszerű megoldás.

6. A kutya segít az álmatlanságon


Az álmatlanság nagyon komoly probléma, ha nem kezelik megfelelően, krónikus egészségügyi problémákhoz vezethet, mint az elhízás és a cukorbetegség. De mint már említettük hagyd, hogy a kutya veled aludjon, mentálisan is jó hatással lesz Rád. Így ha az álmatlanság kiváltó oka az, hogy aggódsz vagy ideges vagy, tudod kezelni ezeket a tüneteket. Egyszerűen hagyd, hogy a szőrös kis barátod az ágyra feküdjön és hozzád bújjon!

 

Ízelítő matrac kínálatunkból: