Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog
Netmatrac Kft.

Milyen alapanyagokból készülnek az ágymatracok

Matrac választás
Szűrés törlése
Milyen alapanyagokból készülnek az ágymatracok

Egy pár fontos  tudnivaló ami a matracokban felhasznált anyagokat illeti. Olvasd el  hogy mit is veszel.

Matrac habok


PUR-hab
PUR, azaz poliuretán hab különleges poliuretán anyagból. A poliuretán habok gyártása rengeteg újításon és fejlesztésen van túl, amelyek garantálják az anyag minőségét. (Jelenleg a műszaki fejlődésnek köszönhetően jobb, mint a hagyományos habok) Előnye a kisebb súly és a könnyű kezelhetőség illetve hogy szerényebb áron is elérhetőek lettek a jó rugalmasságú és méretstabilitású habmatracok.

Anyagszerkezetűk kevésbé szellőzik mint a drágább habokmasztása (ágyrács) elegendő szellőzést biztosítson. A PUR-hab matrac lehet egyetlen réteg poliuretán hab vagy több rétegű, különböző típusú habok és anyagok kombinációja. Használhatóak rugós és merev ágyrácson is de ha a matrac egy rétegű PUR hab, ajánlott merev felületre helyezni hogy a matrac élettartalma ne cé, ezért fontos hogy az ebből a habból készült matracok alátásökkenhessen.

Visco hab
A viszkoelasztikus hab va speciális poliuretán hab, aminek a szerkezete nyitott cellás. A keménységét a terhelés hatására kialakuló nyomástól és testhőmérséklettől függően változtatja. Ráfeküdve a matrac meglágyul, így alkalmazkodik a súlyhoz. Kiváló alátámasztást nyújt az egész hátnak és az izmoknak, biztosítja az egészséges alvást és a pihenést.

RE-Pur hab
Speciális habréteg, különböző típusú habokból. Előnye hogy masszív réteget alkotnak, nagyon jó tartást biztosítanak használat közben. Jobban alkalmazkodnak a test igényeihez és a terheléshez, nyomás hatására a megfelelő tulajdonságú hab-darabok fejtik ki az ellenállást, így biztosítva a kényelmet.

Matrac huzatok


Celina huzatot válaszd, ha:
 
Celina huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.


 

Snow huzatot válaszd, ha: 
Snow huzatunk Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.. 
Aloe huzatot válaszd, ha: 
 
Aloe huzatunk minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyagnak a tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.Tencel huzatot válaszd, ha: 
Tencel fantázia nevű, a nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.Aspen huzatot válaszd, ha: 
 
Aspen huzatunk puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.

 

Matracainkból: