180x200 bonellrugós matrac

180x200 bonellrugós matrac

Ha te is magas minőségű bonell rugós matracot keresel akkor a legjobb helyen vagy. A minőségnek köszönhetően a Netmatrac matrac webáruház hosszú élettartamot biztosít a matracainak legyen az hagyományos vagy prémium, 11 cm magas vagy több, extra kemény félkemény vagy lágyabb termék. Itt mindenki megtalálhatja a kényelmes matracot magának.


2termék 12

Ez a 180x200 matracunk igen népszerű, a kényelme, kedvező ára és a kiváló minősége teszi kitűnő választássá.
Ez egy közepesen kemény 180x200 bonell rugós ágymatrac. Ezért elsősorban azoknak ajánlanánk akik az oldalukon alszanak, vagy specifikusan ezt a keménységet részesítik előnyben és testsúlyuk nem éri el a 120 kg-ot.

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T4 (T1-T5)
132 400 Ft

A Diamond elnevezésű bonell rugós matracunk kifejezetten kemény, ezért elsősorban azoknak kitűnő választás, akik a hátukon alszanak vagy a kemény matracot részesítik előnyben. Sőt, ez a kemény komfortfokozat és a felhasznált anyagok minősége elérhetővé teszi az igazi minőséget, az olyan túlsúllyal vagy egyéb betegségekkel rendelkező vásárók számára is akik a súlyuk miatt nem vásárolhatnak más ilyen minőségű matracot. A gyártáskor alkalmazott Herkulesrugós szerkezet gondoskodik a keménységről és megakadályozza, hogy a tested a matracba süllyedjen, köszönhetően az egymáshoz rögzített rugóknak. 

Matrac méret:
180x200
Keménység:
T5 (T1-T5)
199 500 Ft

Bonellrugós matrac, régóta ismert de mégis modern

A matracok világában számos típus létezik, amelyek közül az egyik régóta ismert és elterjedt a bonellrugós matrac. Bár terjedelmes múltra tekint vissza, mégis modernnek tekinthető a rugalmas és komfortos alvási megoldások terén. Nézzük meg közelebbről a bonellrugós matrac jellemzőit, előnyeit és hogy miért lehet ez a hagyományos matrac továbbra is népszerű a mai modern matracok világában.

  • A bonellrugós matracokat már évszázadok óta használják az alvás kitűnő élményének eléréséhez. Az alapötlet az, hogy a matracmag acélrugókból készül, amelyek egyfajta "bonell" (homokóra) formájúak. Ezek a rugótestek összekapcsolódnak, hogy egy rugózó és támogató felületet hozzanak létre. A bonellrugós matracok előnye, hogy szilárd alapot és kiváló légáteresztést biztosítanak, ami fontos a hőszabályozás és a frissesség szempontjából alvás közben.

  • A bonellrugós matracok rugalmassága is fontos szempont. A rugótestek mozgása elérhetővé teszi a matrac alkalmazkodását a test változásaihoz és mozgásaihoz alvás közben. Ez segíthet a test ideális helyzetben tartásában és megakadályozhatja a feszültséget és kellemetlenséget.

  • Egy másik előny a bonellrugós matracoknál a jó légáteresztés. A rugótestek közötti tér lehetővé teszi a levegő szabad áramlását a matracban.

  • Jellemzően ár-érték aránnyal rendelkeznek. Az elérhető árkategóriában kellemes és jól alkalmazkodó matracot kaphatunk.

  • Emellett a tartósság is fontos szempont. A jól kialakított matracok hosszan tartó élettartammal rendelkezhetnek, és kiváló minőségüket az idő előrehaladtával is megtartják.

  • Ezek a matracok még mindig vonzóak maradnak a fogyasztók számára. Az időtálló technológia és a megbízható kényelem kombinációja a bonellrugós ágymatracokat megfelelő választássá teszi sok ember számára. Továbbá, azok számára, akik hagyományosabb alvási élményt keresnek és szeretik a stabil alátámasztást, a bonellrugós ágymatracok ideális választást jelenthetnek.

Nemcsak a táskarugós a jó, 80 cm szélességben 

Míg a modern matracok folyamatosan fejlődnek és új technológiákat alkalmaznak, nem szabad figyelmen kívül hagyni a bonellrugós ágymatracok múltját és kényelmi előnyeit. Az alvás személyes tapasztalat, és a matracválasztás függ az egyéni preferenciáktól, alvási szokásoktól és testi jellemzőktől. Ha értékeljük a hagyományos alvási élményt és a megbízható kényelmet, akkor a bonellrugós ágymatracok még mindig modern és vonzó lehetőséget jelenthetnek számunkra.

 

A bonell rugós matracok, előnyök és hátrányok

Előnyök:
Kiváló ár-érték arány: 
Általában kedvezőbb áron elérhetők, így lehetőséget nyújtanak egy jó minőségű matrac beszerzésére alacsonyabb költségek mellett.
Rugalmas alvási felület:
Rugalmasak alvási felületet biztosítanak, amely könnyen alkalmazkodik a testmozgáshoz alvás közben.
Jó légáteresztés:
A rugótestek közötti tér lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, ami hűvösebb és szellősebb alvási környezetet eredményezhet.
Tartósság: 
A megfelelően karbantartott bonell rugós ágymatracok hosszú távon megtartják minőségüket és tartósságukat.

 

Hátrányok:
Alvás közbeni mozgásátvitel:
A bonell rugós matracoknál az egyes rugótestek összekapcsolódnak, ami továbbítja a mozgást az ágyon. Ez zavaró lehet, ha az alvás közben, hogyha a partner mozog vagy forgolódik.
Nyomáspontok:
A bonell rugós matracok nem mindig képesek ugyanolyan hatékonyan csökkenteni a nyomáspontokat, mint például a habmatracok. Így azok számára, akik érzékenyek a nyomásra, lehet, hogy nem nyújtanak elegendő kényelmet. A gerinc megfelelő helyzetben tartásáról a modern matracokban a fejlett komfort réteggel ellátott rétegek gondoskodnak. Amik kimondottan csúcstechnológiás anyagból készülnek ami a matrac élettartamát növeli. Így lehet a matrac az összekapcsolt rugók ellenére is kényelmes.

Bonell rugós matrac miért a Netmatracnál vannak a legjobb matrac akciók?

Élj akárhol, Budapest vagy vidék, legyen az álmod bármilyen ágybetét ortopéd, bonell rugó vagy bármilyen másik. Nálunk kedvező áron kapható a zónázott és vagy téli-nyári oldallal rendelkező, 1 vagy 2 oldalas ágymatrac. ANetmatracnál a matrac akció jelentős árcsökkenést jelent. Legyen az táskarugós, kókusz matrac, herkulesrugós matrac vagy félkemény bonellrugós matrac. Legyél 20 vagy 60 éves, itt megtalálod a tökéletes matracot magadnak. Nálunk szinte mindegy hogy hány cm az ágyad mérete, mert nálunk egyedi méretű ágymatrac szintén elérhető.

Melyik termék a legjobb nekem?

A legjobb vásárlási élmény érdekében a weboldalon található cikkek és leírások segítenek neked a választásban. De mivel a nálunk matracok széles választékban elérhetőek, ezért hogyha ez így első re sok,akkor ajánljuk hogy lépj velünk kapcsolatba.

Hol találok 7 zónás matracokat jó garanciával?

Nálunk a garancia is gyorsan és egyszerűen érvényesíthető. Mindegy hogy miből készült, standard vagy prémium matrac 3,4, 5 vagy 7 zónás, a nálunk kapható matracokra észszerű és valós garancia vonatkozik.

Hogyha bonellrugós matracot keresel, akkor ne menj tovább, a mi rugós matracaink természetes, párnázó és feszes érzést biztosítanak. Nagyon kevés matracbolt nyújt ilyen sok a hálószobában elhelyezkedő terméket, a kis éjjeli szekrénytől a 49 cm-es komódig.