Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

New Beal bonell rugós matrac

Ez a bonell rugós matracunk kemény komforttal és herkulesrugós rendszerrel készült, ami egy teljesen egyedi hőkezelési technológiával és extra rugókkal van ellátva. A 90x200 bonell rugós matracban extra rugók gondoskodnak a gerinced természetes helyzetében tartásáról, valamint enyhítik és vagy megelőzik a derék és hát fájdalmakat. Továbbá a rugórendszer, kialakítása miatt meggátolja hogy a tested a matracban elsüllyedjen. Ezen rendszer kitűnő minőségének köszönhetően, az ágymatrac igen időtálló. A felhasznált technológiák ötvözése gondoskodik az elsőosztályú minőségről. Választható hozzá kínálatunkban boxspring ágyalap is.

Részletek

New Beal bonell rugós matrac tudnivalók

 

Ez a matracunk kemény komforttal és herkulesrugós rendszerrel készült, ami egy teljesen egyedi hőkezelési technológiával és extra rugókkal van ellátva. Az extra rugók gondoskodnak a gerinced természetes helyzetében tartásáról, valamint enyhítik és vagy megelőzik a derék és hát fájdalmakat. Továbbá a rugórendszer, kialakítása miatt meggátolja hogy a tested a matracban elsüllyedjen. Ezen rendszer kitűnő minőségének köszönhetően, az ágymatrac igen időtálló. A felhasznált technológiák ötvözése gondoskodik az elsőosztályú minőségről.


Így tesz lehetővé számodra is egy kiegyensúlyozott alátámasztást. New Beal matracunk nem csak ezekkel az extrákkal van „felszerelve”, hanem antibakteriális kezelésben is részesült. Ez tiszta, friss és egészséges matracot eredményez. Így minden este egy olyan ágyba feküdhedsz le, aminek jó az illata és a kórokozók ellen is védve van.

 


 

Az ágybetét mindezek mellett egy oldalsó légáteresztő textillel van ellátva, ami garantálja a matrac kiváló szellőzését is. A mag és a huzat együttes kitűnő szellőzésének és az atkák elleni kezelésnek köszönhetően, meggátolja a kellemetlen ágyi élősködők és életformák megtelepedéséhez szükséges mikroklíma létrejöttét.

 


Továbbá, az elsőosztályú steppelés egy teljesen egyedi kényelemérzést ad a matracnak.
Ez a matrac a régebbi és az úttörő technológia ötvözésével a legjobbat hozza ki a felhasznált gyártási technológiákból.


Az általunk kínált matrac olyan 140kg alatti személynek javasolt, aki a kimondottan kemény rugalmasságú, kemény fekvésű és stabil felépítésű matracot szereti. Ehhez már csak ráadás az a tény, hogy a matrac antibakteriális kezelésen esett át, és nagyon jól szellőzik.

Adatok
Minősítés:
1 csillag, 2 csillag, 3 csillag, 4 csillag, 5 csillag
Rendelhető méretek:
80x200, 90x200, 140x200, 160x200, 180x200
Matrac magassága:
24 cm
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek