Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Hotelmatrac

A T-Textil Kft. a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Kiemelt tagja.

Európa egyik legnagyobb hotelmatrac és szállodai ágyalap gyártójától közvetlenül szolgáljuk ki partnereinket. Az évek alatt szerzett tapasztalatoknak köszönhetően az egyedi kérésekre és igényekre is fel vagyunk készülve, kínálatunkon felüli kérésével is bátran keresse cégünket.


11termék 111

A szállodai matracok egy fontos elemei a vendégélménynek. Ezek olyan magas minőségű matracok, amelyek kényelmet és jó alvási élményt biztosítanak a vendégek számára. A szállodai matracokat úgy tervezik és gyártják, hogy kielégítsék a különböző alvási preferenciákat és igényeket, valamint ellenállóak legyenek a hosszú távú használathoz.
A szálláshelyek minősítésének is fontos eleme a megfelelő ágy és matrac, ezért úgy alakítottuk ki kínálatunkat, hogy minden vevőnket segíteni tudjuk a megfelelő besorolás elérésében. Európa egyik legnagyobb gyártójával együttműködve dolgozunk a kiemelkedő, a TED-BED-től megszokott minőség és kényelem állandóságán. Rugalmasan kezelünk minden megkeresést, felkészültünk rá, hogy bármilyen szálláshelyet maximálisan ki tudjunk szolgálni.
Kollégáink a hazai minősítő rendszer ismeretében készítenek egyedi ajánlatot a megkeresés után, árában és minősítési követelménynek megfelelő hotelmatracot ajánlva.

Kínálatunkban megtalálhatóak a hagyományos minőséget képviselő bonell rugós matracok, a modern zsákrugós ágybetétek, de a habmatracok is. A hagyományos modelleken és méreteken felül szállítottunk már egyedi, kör formájú, egyedi méretű de egyedi felépítésű matracot is.
Pozitív visszajelzéseket a Vendégektől is kapunk, rendszeresen keresnek meg bennünket miszerint a hotelben töltött éjszakák után szeretnének olyan matracot vásárolni otthonra, amin a szálláshelyen aludtak. Munkánkkal és termékeinkkel azt is kiérdemeltük, hogy ma már sok Partnerünk számára természetes hogy szállodai termékek vásárlása előtt bennünket keresnek.

A teljesség igénye nélkül egy kis ízelítő azokról a szállodákról, szálláshelyekről, ahol már matracainkon pihenhetnek a vendégek:

- Palatinus Boutique Hotel Pécs 4*
- Lua Resort Balatonfüred 5*
- Zenit Hotel Balaton 5* superior
- Wellness Hotel Katalin 4*
- Globall Hotel 4* - Telki
- Sissi Park Aparthotel – Lachtal 4*
- Sárvár Spirit Hotel Thermal Spa 5*
- Hunguest Hotel Panoráma 4* Hévíz
- Hunguest Hotel Saliris 4*
- Hunguest Hotel Helios 4*
- Ginkgo Hotel 4*
- Hotel Club Tihany 4*
- Elixír Medical Wellness Hotel superior 3*
- Caramell Hotel Bükkfürdő, 4*
- President Hotel Budapest,4*
- Spa Hotel Hévíz,4*
- Elizabeth Hotel 4 * Gyula
- Pécs Adél Hotel 4*
- Szeged Illés Hotel 3*
- Brno Grandezza Hotel 5*
- Liberec Hotel Praga
- Pécs PTE Kollégiumok /2600 db/