Blog
Netmatrac Kft.

Ágymatrac és a fedőmatrac, a minőségi alvás érdekében neked is

Ágymatrac és a fedőmatrac, a minőségi alvás érdekében neked is

Matrac vásárlás esetén joggal merül fel benned, hogy: Milyen ágymatracot vegyek? Éppen ezért a matrac vásárlás alkalmával rengeteg kérdésed merülhet fel néhány másodperc leforgása alatt. Ezekre nem könnyű a válaszokat összeszedni, így szeretnénk neked segíteni, hogy ebben a témában tájékozottab legyél. További kérdéseid esetén szívesen válaszolunk itt a webáruházunkban, így akár online azonnal felteheted hozzáértő munkatársunknak a kérdéseidet, és már meg is rendelheted álmaidhoz a legmegfelelőbb matracot. Ehhez nem kell mást tenned, mint a képernyő jobb alsó sarkában a Chat ikonra kattintasz, munkatársunknak felteszed a kérdéseid, és azonnal választ kapsz tőle csetelés formájában.


A fentiek alapján javasoljuk neked, hogy


Olvasd végig ismertetőnket, és azonnal nyilvánvalóvá válik számodra is, hogy pl. az IKEA, Dormeo, Jysk ágymatracokkal szemben az általunk kínált kényelmes és egyben egészséges matracok, illetve fedőmatracok mennyiben nyújtanak számodra kényelmesebb alvást, kiegyensúlyozott pihenést, reggelente kellemes és kipihent ébredést. Mindezt spékeld meg egy minőségben szintén verhetetlen  matrac kiegészítővel, amely egy nagy kényelmet és kiegyensúlyozott pihenést lehetővé tevő fedőmatrac, amelynél jobbat sem árban, sem minőségben nem találsz. Ne halaszd el a lehetőséget, kattints ide a fedőmatrac igényedhez, amellyel nem csak védeni tudod matracod, hanem az élettartamát is jelentősen meg tudod növelni.


Alvási szokásaink eltérőek


Ezért terveztünk sokféle különböző matracot, hogy Te is megtaláld az igazit. A Netmatrac számodra is tökéletes kényelmet és egészséges alátámasztást nyújt, kiváló ár – érték aránnyal. Neked már csak ki kell választanod a megfelelőbbet. Tudjuk ez nem mindig könnyű de több évtizedes tapasztalatunkkal ebben is segítünk.

Egy kényelmes matrac egyenlő a nyugodt pihenéssel és feltöltődéssel, záloga
a jó alvásnak, a valóban pihentető alvásnak, az energikus ébredéssel. Az első lépés az egészséges alváshoz vezető úton a tökéletes matrac, amit nálunk biztosan megtalálsz.


Milyen habmatrac a jó?


A habmatracok különböző alapanyagai és variációi lehetővé teszik, hogy megtaláld a megfelelő matracot, alvási szokásaid, komfort igényed szerint. A masszív RE-PUR, a VISCO, az extra rugalmas hideghab és PUR hab megoldást kínál bármilyen igényre, köszönhetően a gondosan megtervezett variációiknak.

A habmatracok különféle típusú habszivacsot tartalmazhatnak, beleértve a memóriahabot is. Minden típus biztosítja a tökéletes ágyhigiéniát, az élményt, hogy ébredés után energiával feltöltve indulhat egy újabb nap.


Nagyobb kényelemre vágysz?


Hiányzik az extra kényelem a matracodból, kanapédról? Szerencsére nem kell lecserélned, elég egy memóriahabos fedőmatrac és máris megkapod az a bizonyos plusz kényeztetést. Memotopper kínálatunk a megoldás!

A memóriahab extra kényelmet biztosít, más hab nem képes ennyire tökéletesen alkalmazkodni a tested vonalaihoz. Szinte átölel, megakadályozza a kellemetlen nyomáspontok kialakulást, jó hatással lesz a vérnyomásodra és akár a már kissé kényelmetlen matracod fekvőfelületét is újra kényelmessé teszi.


Meddig lehet kényelmes egy matrac?


Mint minden használati tárgy, a matrac is veszít idővel az eredeti kényelméből, minőségéből. A matrac élettartamát nagyban befolyásolja a testsúly, az alvási szokások, a megfelelő használat. Ami igazán fontos, hogy rendszeresen, általában 7 évente érdemes matracot cserélned, hiszen az egészséged, a kipihenten indult napjaid nem csak nekünk, Neked is fontosak.


Konklúzió?


A fenti matracos bemutató elemzést követően lássunk egy kis összehasonlítást a matrac kereskedelem piacán Magyarországon. Ismert forgalmazók ágymatracait hasonlítjuk össze az általunk kínáltakkal szemben, hogy Te is tisztán lásd a tényeket, amiért velünk jól jársz, ha az ágyad kényelmét szeretnéd magasabb színvonalra emelni akkor ennek eléréséhez ajánlott, ha megfelelő matracot vásárolsz, akár olcsó lehetőséget keresel, akár több kiadást szánsz matrac vásárlásra, velünk kétségtelenül jól jársz, ezt vásárlóink is alátámasztják.

Matrac és fedőmatrac ajánlatunkból: