Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog
Netmatrac Kft.

Hogyan árulkodik az éjszakai viseleted a személyiségedről?

Hálószoba, alvás
Szűrés törlése
Hogyan árulkodik az éjszakai viseleted a személyiségedről?
Mindegy hogy kapucnis felsőt melegítővel, selyem  együttest,  esetleg egy nagy pólót alsónadrággal részesítesz előnyben vagy esetleg pont hogy a semmit! A választásod elárulhat  rólad valamit. Beszéltünk egy pszichológussal, aki elmagyarázta nekünk hogy az alábbi 5 éjszakai viselet mit is mond el  azokról akik hordják ezeket.
Tudtad hogy a pizsama választásod elárulhat egy pár személyiségjegyet rólad?

 

A kényelmes pizsama azt jeleneti, hogy te egy nosztalgikus ember vagy

Esténkét pizsamát esetleg hálóinget viselsz, legfőképpen ha ez egy a gyerekkorodból ismert mese vagy fantázia figurára hajaz? Ez azt jelenti hogy a nosztalgiát részesíted előnyben. Ezeknek az embereknek a család az első, mind a hűséget mind az egységet tekintve.

 

A selyem együttesek (szettek) azt mutatják,  hogy  a karriered az első  és ambiciózus vagy. 

A selyem vagy szatén pizsama arra utal,  hogy egyszerre vagy vágyakozó és hagyomány tisztelő és mindezek mellett ambiciózus. Túl akarod teljesíteni az irántad támasztott elvárásokat. Néhányan akik selyem pizsamát hordanak  sajnos előbbre teszik a sikert mint a boldogságot.

 

A flanel vagy gombos  esti viseletet azok hordják, akiknek első az egészség

Ha ilyen  „pizsamát” hordasz, akkor ez jelentheti azt, hogy az egészséget és a higiéniát nagyon sokra tartod, nagy valószínűséggel nagyon jó a szervezőképességed is.  Sokszor jelzi ez a viselet azt is, ha olyan félelemmel küzdesz,  hogy nem tudsz irányítani egy szituácíót.

 

A neglizsé és a  baba szerű öltözék arra utal, hogy te akarsz a figyelem középpontjában lenni

Ezek az öltözékek elárulják rólad, hogy az önszeretetre, az önbecsülésre koncentrálsz és szomjazol  mások elismerésére, azért amit  elértél az életedben. Nagyon jó eséllyel a figyelem középpontjában találod meg a nyugalmad.

 

A köntös vagy fürdőköpeny  elárulja hogy kevés az önbizalmad

Ha a fenti ruhában alszol, az arra utal, hogy önbecsülésben és biztonságérzetben hiányt szenvedsz. Sokan akik köpenyben alszanak, ezt éppen azért teszik mert egy körülölelő biztonságérzésre vágynak, messze az élet viszonytagságaitól.

 

Matrac kínálatunkból: