Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog
Netmatrac Kft.

IKEA matrac helyett amit kínálunk számodra, szerintünk ez neked való

 IKEA matrac helyett amit kínálunk számodra, szerintünk ez neked való

Lassan már csapból is matrac folyik. Tudjuk nehéz a választás manapság annyira sok helyen és sokféle matracot lehet kapni, és még az IKEA is folyton ezt reklámozza. Te is azért jutottál el ide mert valószínűleg éppen matrac vásárlás előtt állsz. Nem akarunk ünneprontóak lenni, de éppen ezért két lehetőséged van  arra hogy  igazán jó  és megfelelő matracot vegyél.

✔️ Sok-sok órán át képzed magad abban, hogy milyen matracra lenne szükséged
✔️ Vásárolsz nálunk, hiszen értünk a matracokhoz és tőlnük kérsz segítséget
Minden mutogatás és rossz szándék nélkül, egy IKEA matrac összehasonlítás erejéig nézd meg IKEA  weboldalát  és figyeld meg, hogy  Ők hogyan segítenek neked  a matrac kiválasztásában. 

Ha az IKEA-tól  tervezel matracot venni, akkor miután ellátogattál a weboldalukra megkerested a matrac szekciót és jobb esetben megtaláltad a segítségnyújtásra írt programjukat is, amely egy pár kérdés elemzése alapján elvileg megmondja hogy neked milyen matracra van szükséged. 

Ez egy dicsérendő hozzáállás, de messze nem térhet ki egy ilyen program minden  tényezőre ami a Te matrac igényeidet illeti.  Ezen felül sajnos a weboldalukon semmiféle beépített chat funkció  vagy telefonszám  nem elérhető, vagy nagyon el van dugva.
Akkor most Ikea matrac vagy inkább a Netmatrac? 


Így mi is a következő lépés számodra?? 


Elfogadod amit az IKEA program mond az általad választott matrac esetében,  vagy időt és pénzt fektetsz bele és elmész  egy IKEA áruházba  matracot nézni.  No de, nézd csak meg hogy mennyi mindenfélét is árul az Ikea és mennyi mindenfélét a a Mi netmatrac.hu webáruházunk? 

Az Ikea áruházában megkaphatsz mindent a szekrénytől a szőnyegen át a matracig is. Bizony, és itt van  a kutya elásva (vagy matrac). Ez nem az Ikea hibája, pusztán ezzel jár maga a tény hogy sokféle terméket  árulnak. Most gondolj bele ha te bemész egy ilyen multi matrac részlegére mennyi az esélyed hogy  egy tizen-huszon éve  csak matracokkal foglakozó eladót fogsz találni? Nem állítjuk hogy az Ikea áruházaiban képzetlen eladók vannak, csak felvetjük hogy amíg Mi csak matracokkal foglalkozunk, addig egy sok másféle termékkel foglalkozó eladó valószínűleg kevesebb féle és fajta esettel találkozott, ami a matracok jellemzőit illeti.
De akkor most hol és kitől vegyek matracot, ha nem az Ikea áruháztól?


De választhatsz Minket és ezzel a biztosat


Ellenben nálunk mivel Mi csak  matracokkal foglalkozunk sok-sok éve,  ha felkeresel minket, vagy átböngészed webáruházunk kínálatát,  akkor egy  biztos, hogy  olyan valakivel fogsz tudni kommunikálni, aki ténylegesen sok év a matracokkal való munkával, rettenetes sok tapasztalatot szerzett. 

Ez nem csak abban  merül ki hogy kinek milyen matracra van szüksége, hanem a matracokat illető kérdések szinte minden fajtájáról van ismerete.  Továbbá  ne felejtsd el, hogy ha nem adod rá a fejed és képzed ki magad a matracok minden tulajdonságáról (itt akár az Ikea  vagy a mi webáruházunkban olvasható cikkekről, akár az egészségügyi részről beszélünk, hiszen ha derékfájással küzdesz ez fontos lehet), akkor lehet hogy nem a megfelelő matracot fogod kiválasztani. Ehelyett például a webáruházunkban található beépített chat funkcióval, szinte azonnal elérhetsz egy olyan szakemberünket, aki évek óta a matracokkal foglalkozik. Nem beszélve arról hogy telefonon is elérhetőek a munkatársaink.


Telefonálás egy multihoz? Kész rémálom!


Mindezeken felül nálunk elfelejtheted a: "...és a „nyomja meg a kettőskereszt gombot  a következő menübe lépéshez”, amelyben ismét számháborúzhatsz a telefonos technikával a vonal túlvégén. Helyette, szívvel ajánljuk, hogy próbálj ki minket, hiszen nálunk egyből szakképzett személyzet várja hogy segíthessen neked a matracokkal kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdésedben. 
Nem akarom az ikea matrac telefonos központját hívogatni


De akkor mit tegyek, hol vegyek matracot?


Érdemes mindezt szemelőtt tartanod,  amikor matrac vásárlásra indulnál. Mert legyenek bármilyen testi paramétereid vagy esetleg betegségeid, szinte biztos hogy van megfelelő matrac a te számodra is a kínálatunkban. Csak a megfelelő helyen kell keresned a matracot ami hozzád illik. Gyere és próbálj ki minket.

Ár - érték arányban is kiváló matracainkból: