Blog
Netmatrac Kft.

Golden Dream márka az ágyak és, klinikailag tesztelt matracok védjegye

Golden Dream márka az ágyak és, klinikailag tesztelt matracok védjegye

Az ágyak és a klinikailag tesztelt Golden Dream matracok gyártására helyezte a fő hangsúlyt, a fejlesztések és innovációk mindig a kényelmet és az egészséges pihenést helyeztük előtérbe. A fenntarthatóság jegyében kerestük azokat az alapanyagokat és gyártási technológiákat, melyek a legkevésbé károsítják a természetet. A ragasztott expandált poliuretán (beleértve a RE VISCO-t), a viszkoelasztikus termékek mellett fejlesztéseink egyik nagy eredménye a növényi alapanyagok bevonása a gyártásba. Munkánkat és erőfeszítéseinket már olyan szervezetek is elismerték, mint a Burgean Veritas, akik kiváló minősítésére joggal lehetünk büszkék.


A Golden Dream, 1995-óta a kényelmes alvásért

 

Kizárólag a nemzetközi ÖKO-TEX szabvány szerint bevizsgált és tanúsított anyagokat használunk.

2005-ben termékeinket a Könnyűipari Vizsgáló Intézet vizsgálólaboratóriumában engedélyezték, majd az egészséges pihenést szolgáló fejlesztéseinknek köszönhetően, 2006-ban megkezdődhetett matracaink, mint orvostechnikai eszköz klinikai értékesítése.

ISO 9001: 2008 és ISO 14001: 2005 tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Termékeink megfelelnek a CE-jelölésre vonatkozó összes jogszabályi előírásnak, ami azt jelenti, hogy a termékek az Európai Gazdasági Térség egészében (EGT, 28 EU tagállam és Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) országai, Izland, Norvégia és Liechtenstein) értékesíthetők.

A gyártó igazolta, hogy a termék megfelel a vonatkozó irányelvekben meghatározott összes lényeges követelménynek (például egészségügyi és biztonsági követelményeknek vagy környezetvédelmi követelményeknek).

 

Ha a vonatkozó irányelvek előírják, a terméket független megfelelőség értékelő szervezet ellenőrizte.

 A CE-jelölés tanúsítja, hogy a termék megfelel az EU-jogszabályoknak, és ezáltal lehetővé teszi termékeink szabad mozgását az európai piacon.

 

 

Üzletpolitikánk


Alapvető célunk az, hogy a megrendelőnek csúcsminőséget biztosítsuk. Az alapvető cél elérése érdekében a piaci igényekre és különösen a vevői igényekre figyelve tervezzük meg termékeinket. Ennek a legfontosabb mércéje a vevői elégedettség, ami segíti a termékkínálat minőségének javítását is.

Prosperáló, folyamatosan javuló műszaki színvonalra és minőségre törekszünk, folyamatos fejlesztésekkel, ami mindig a Vásárló elégedettségét szolgálja. A kitűzött célok teljesítése érdekében elkötelezettek vagyunk az integrált irányítási rendszer hatékonyságának folyamatos javítása és a környezetszennyezés megelőzése mellett. Ennek érdekében minden munkatársunk és együttműködő beszállítóink erőfeszítését, felelősségét, képességét, folyamatosan fejlesztjük, személyes elkötelezettségünkkel, folyamatos tevékenységünkkel példát mutatunk számukra.

A jogszabályi és egyéb környezetvédelmi követelmények betartását a folyamatos fejlesztésének alapjának tekintjük, elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság megőrzése mellett, fejlesztéseink során mindig fontosnak tartjuk a „zöld” technológiák fejlesztését, bevezetését.

 

Golden Dream matracaink: