Blog
Netmatrac Kft.

GREENFIRST® zöld technológia matracaink higiéniájáért

GREENFIRST® zöld technológia matracaink higiéniájáért
Ez egy bioaktív bevonat Golden Dream matracainknál érhető el, amely citrom, levendula és eukaliptusz természetes és növényi esszenciáin alapul.
A Greenfirst egy héten belül 93%-os, 6 héten belül 100%-os hatású atkamentességet garantál.


Növények ihlették


A növények által ihletett GREENFIRST® a kiválóan hatékony növényi megoldás a mindennapjainkat megkeserítő paraziták elleni küzdelemben. Atka, szúnyog, lepke vagy ágyi poloska, a GREENFIRST® befejező kezeléseknek köszönhetően megelőzzük a nem kívánt  „hálótársak” megtelepedését matracodban.

Növényi alapú hatóanyagból készült: Geraniol, a GREENFIRST® kezelések egyesítik a bizonyított hatékonyságot a környezeti és toxikológiai tulajdonságokkal. Nem minősülnek bőrszenzibilizálónak és mentesek a kémiai rögzítő anyagoktól. Matracaink fertőtlenítése épp olyan természetes módon történik, mint amennyire természetes maga az alvás.


A GREENFIRST® kezelések jogosultak az Oeko Tex Standard 100 minősítésre, és megfelelnek a REACH és a BPR követelményeinek.

A geraniol inszekticid hatóanyag számos növényben megtalálható. A geraniol hatalmas előnye, hogy nem neurotoxikus. Ez azt jelenti, hogy nincs mellékhatása  az emberi idegrendszerre. Ez a Greenfirst kezelések egyedülálló hatóanyaga.

 

Ezekben a matracokban alkalmazzák: