Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Blog
Netmatrac Kft.

GREENFIRST® zöld technológia matracaink higiéniájáért

GREENFIRST® zöld technológia matracaink higiéniájáért
Ez egy bioaktív bevonat Golden Dream matracainknál érhető el, amely citrom, levendula és eukaliptusz természetes és növényi esszenciáin alapul.
A Greenfirst egy héten belül 93%-os, 6 héten belül 100%-os hatású atkamentességet garantál.

Természetes védelem

A GREENFIRST® technológia olyan innovatív megoldást kínál, amely természetes alapanyagokat használ a környezetbarát és hatékony rovarirtáshoz. Ez a technológia például rovarok elleni védelmet nyújt anélkül, hogy káros vegyszereket kellene alkalmazni. A GREENFIRST® segítségével a textíliák és más anyagok hosszú távon védettek lehetnek a rovarok és más kártékony élőlények ellen. Mindemellett megőrzik környezetbarát jellegüket. Ez a technológia különösen előnyös az ágyneműk, matracok és más alváshoz kapcsolódó termékek esetében, ahol fontos a higiénia és a komfort biztosítása.

A GREENFIRST® technológia hatóanyaga az egyik legújabb és leghatékonyabb természetes rovarirtó szer, a citromfüvek kivonata. Ennek az anyagnak a természetes illata és rovarirtó tulajdonságai teszik lehetővé, hogy hatékonyan védekezzünk a különböző rovarok ellen. Mindezt anélkül, hogy káros vegyszereket kellene alkalmaznunk. A citromfű kivonata nemcsak hatékonyan távol tartja a rovarokat, hanem kellemes illatot is biztosít a textíliák és más anyagok számára. A GREENFIRST® technológia tehát környezetbarát és hatékony megoldást nyújt a rovarok elleni védelemre. Biztosítva ezzel a felhasználók számára a kényelmet és a biztonságot.


Növények ihlették

A növények által ihletett GREENFIRST® a kiválóan hatékony növényi megoldás a mindennapjainkat megkeserítő paraziták elleni küzdelemben. Atka, szúnyog, lepke vagy ágyi poloska, a GREENFIRST® befejező kezeléseknek köszönhetően megelőzzük a nem kívánt  „hálótársak” megtelepedését matracodban.


Növényi alapú hatóanyagból készült: Geraniol, a GREENFIRST® kezelések egyesítik a bizonyított hatékonyságot a környezeti és toxikológiai tulajdonságokkal. Nem minősülnek bőrszenzibilizálónak és mentesek a kémiai rögzítő anyagoktól. Matracaink fertőtlenítése épp olyan természetes módon történik, mint amennyire természetes maga a kényelmes alvás.


A GREENFIRST® kezelések jogosultak az Oeko Tex Standard 100 minősítésre, és megfelelnek a REACH és a BPR követelményeinek.

Az ÖKO-TEX Standard 100 egy független tanúsítási rendszer, amely biztosítja, hogy a textiltermékek biztonságosak az emberi egészségre. A termékeknek szigorú kritériumoknak kell megfelelniük az eléréséhez, beleértve a káros vegyi anyagok korlátozását is. A tanúsítvány nyugalmat ad a fogyasztóknak a termék biztonságosságával kapcsolatban. Ez fontos jelzés lehet a vásárlók számára, különösen a textiltermékek esetében.

A geraniol inszekticid hatóanyag számos növényben megtalálható. A geraniol hatalmas előnye, hogy nem neurotoxikus. Ez azt jelenti, hogy nincs mellékhatása  az emberi idegrendszerre. Ez a Greenfirst kezelések egyedülálló hatóanyaga.

 

Ezekben a matracokban alkalmazzák: