Vákuum csomagolású termékeinket díjmentesen szállítjuk a GLS futárszolgálattal!

Fenyő ágykeret

Ha igazán magas minőséget, esztétikus és időtálló tömör fenyő ágyat szeretnél alacsony árak mellett, akkor jó helyen vagy. Nálunk egyszerű a vásárlás ha a cél egy fenyő ágy. Legyen az franciaágy vagy kisebb. Gyors és megbízható házhoz szállítással ország egész területén. Sőt, nálunk akár a minőségi matrac is megvásárolható hozzá.


1termék 11

Fenyő ágykeret, a legjobb fa ágykeretek és ágyak amit csak választhatsz.

A fenyő ágykeret jó választás lehet, és számos előnnyel rendelkezik, de nem minden esetben a tökéletes választás. Az alábbi előnyök miatt sokan kedvelik a fenyő ágykereteket:

1. Megfizethetőség
2. Könnyű súly
3. Fenntarthatóság
4. Rugalmasság
5. Természetes szépség
6. Tartósság

  • Azonban a fenyő keretek nem mindenki számára a tökéletes választás. Például, amennyiben egy keményebb, tartósabb faanyagot keresel, mint például a tölgy vagy a bükk, akkor a fenyő nem lesz a megfelelő választás.
  • Ezenkívül, amikor az ágykeret stílusát tekintve modern, minimalista stílust szeretnél, a fenyő ágykeret lehet, hogy nem illeszkedik a kívánt dizájnhoz De ez teljesen egyén függő.

Az ágykeret választása személyes preferenciáktól, az elvárt tartósságtól, stílustól és költségvetéstől függ. A fenyő keretek sokak számára előnyösek lehetnek, de nem minden esetben jelentik a legjobb lehetőséget. Mindig mérlegeld az egyéni igényeidet és elvárásaidat az ágykeret kiválasztásakor.

Fenyő ágyak 4 méretben 90-180 cm szélességben a Netmatracnál

Sok más webáruházzal ellentétben itt nem csak egy két méretekben kaphatóak az ágy-keretek. Minden standard méretben elérhetőek a Netmatrac weboldalán.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet félreértések elkerülése érdekében:

  • A weboldalon kapható ágy keretek nem ágyneműtartós kivitelben és nem díszítő lábvéggel  kaphatóak (lásd a termékoldal képein).

Sőt mivel lapra szerelt állapotban szállítjuk őket, ezért gyorsan és egyszerűen jutnak el hozzád ezzel is csökkentve a szállítási költségeket. A weboldalon kapható fenyőbútor termékek mind masszív tömör fenyőből készültek. Ezért relatív strapabíró bútorok. Már amit maga a fenyő alap-anyag lehetővé tesz.

Mivel ez az ágykeret már tartalmazza az ágyrácsot, ezért nem kell külön azt is megvásárolnod. Bár ezt egyszerűen és olcsón megteheted amellett hogy matracot szintén vásárolhatsz az ágyadhoz. Legyen az 80 vagy 180 cm széles matrac vagy ágy a Netmatracnál megrendelhető. Ezek a termékek natúr színben érhetőek el itt a weboldalunkon.

A gyors és olcsó szállításnak köszönhetően kényelemesen rendelhetsz otthonodból is, nem kell hosszasan járnod a boltokat hogy megfelelő minőségű bútort válassz. De arról se feledkezz meg hogy a hálószobád többi berendezését szintén megveheted a weboldalon.

Miért fontos a fenyő mint alapanyag?

A fenyő mint alapanyag az ágykereteknél számos előnnyel jár, amelyek hozzájárulnak a népszerűségéhez és előnyösségéhez:

Megfizethetőség:
Ez a fa  egy viszonylag olcsó faanyag, ezért a fenyő keretek általában kedvezőbb áron kaphatóak, mint a keményfa keretek.

Könnyű súly:
Ez egy könnyű faanyag, ami megkönnyíti az ágykeret mozgatását és a szoba átrendezését.

Fenntarthatóság:
A fenyő egy gyorsan növő fafajta, így a fenyőből készült keretek környezetbarát és fenntartható választást jelentenek.

Rugalmasság:
Könnyen megmunkálható anyag, lehetővé téve a különböző stílusok, formák és méretek kialakítását, hogy illeszkedjenek a szobához és az egyéni ízléshez.

Természetes szépség:
Természetes színe és erezettsége hozzájárul a természetes és meleg megjelenéshez, amely vonzó és kellemes hangulatot teremt a hálószobában.

Tartósság:
Bár a fenyő nem olyan kemény, mint néhány keményfa, megfelelő karbantartással és kezeléssel hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.

Ezen előnyök miatt a fenyőből készült ágykeretek és egyéb bútorok  népszerű választást jelenthetnek, különösen a megfizethetőség, a fenntarthatóság és a természetes szépség szempontjából.