Poppy ágykeret

Poppy ágykeret

Poppy ágykeret

113.450 Ft198.400 Ft

Kiürítés
Cikkszám: Poppy ágykeret Kategória:

Leírás

Népszerű ágyunk, első osztályú tömör fából.  A klasszikus forma, kiegészítve a parketta dizájnnal és precíz kivitelezés, a széles színválaszték a garancia arra, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen hálószobához.  Stabilitását excentrikus szerelvénye biztosítja, aminek köszönhetően az ágy összeszerelése sem jelent kihívást senkinek.
Ezt az ágyat úgy terveztük hogy két különböző magasságban is összeszerelhető legyen, így bármelyik matracunk kiválóan beleillik, a magasságától függetlenül. Alátámasztásul merev és rugóléces ágyrács is használható benne, a különböző komfort igényének megfelelően. A merev ágyrács keményebb, mint a rugóléces változat puhább érzetet nyújt, ez fontos szempont lehet a matrac kiválasztásánál.
A z egyszerű de időtálló vasalatok, a különlegesen kezelt, kopásálló felület ideális megoldássá teszi a legigényesebb vásárlóinknak is. A vásárlói igényeknek megfelelve Poppy ágyunkat is elérhetővé tettük több színben, így már nem csak a matrac huzatok, hanem ágyaink választható színvilágával is segíteni tudjuk otthona legszemélyesebb helyiségének tökéletes kialakítását.

A parketta kivitelezés teszi lehetővé hogy a legjobb minőség is megfizethető legyen. A precíz darabolás nem csak azt teszi lehetővé hogy a lehető legoptimálisabban, minél kevesebb élő fa kivágásával tudjuk legyártani termékeinket, de az alapanyag még gondosabb megválogatását is segíti.
Biztosítja a fa csomómentességét, kizárja a fa torzulását, a megvetemedést.

Anyaga: tölgy, bükk
Anyagvastagság: 3 cm
A magasság a felső széle oldalfal: 45 cm
Fejvég magasság: 90 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Poppy ágykeret” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Termékkereső

Kosár

Kérdőív

Melyik típusú matracot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other