Mia ágykeret

Mia ágykeret

Mia ágykeret

146.900 Ft226.800 Ft

Kiürítés
Cikkszám: Mia ágykeret Kategória:

Leírás

Elegáns ágy minőségi tömör fából.  A klasszikus dizájn és a részleteiben is precíz kivitelezés a garancia arra, hogy tökéletesen beilleszthető bármilyen elképzelésbe hálószobája kialakításakor. Szilárdság és stabil szerkezet, excentrikus kovácsolás, egyszerű és gyors összeszerelés. A praktikumra törekvő tervezésnek köszönhetően két magasság is beállítható, így bármilyen matrac választható hozzá. A minőségi, gondosan válogatott anyagok a szilárd szerkeze mellett a hosszú élettartamot is biztosítják. A felület speciálisan kezelt, kopásálló, tisztítása és karbantartása könnyedén, speciális vegyszerek nélkül is megoldható.
Egyedülálló színválasztékunk kiegészülve a modern de mégis klasszikus formatervezéssel, megkönnyíti a legigényesebb elképzelések megvalósulását is.

A parketta kivitelezés teszi lehetővé hogy a legjobb minőség is megfizethető legyen. A precíz darabolás nem csak azt teszi lehetővé hogy a lehető legoptimálisabban, minél kevesebb élő fa kivágásával tudjuk legyártani termékeinket, de az alapanyag még gondosabb megválogatását is segíti.
Biztosítja a fa csomómentességét, kizárja a fa torzulását, a megvetemedést.

Anyaga: tölgy, bükk parketta kivitelezésű tölgy, bükk
Anyagvastagság: 5,5 cm / 3 cm
A fekvő rész magassága: 45 cm
Fejvég magasság: 90 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Mia ágykeret” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Termékkereső

Kosár

Kérdőív

Melyik típusú matracot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other