Lada ágykeret

Lada ágykeret

Lada ágykeret

134.900 Ft278.700 Ft

Kiürítés
Cikkszám: Lada ágykeret Kategória:

Leírás

Klasszikus vonalvezetésű, időtlen szépségű ágy, első osztályú tömör fából.  A klasszikus forma, ami megfelelt a múlt ízlésének de korunkban is divatos, könnyen beilleszthető bármilyen elképzelésbe ha lakberendezésről van szó. Precíz kivitelezésű parketta dizájn, széles színválaszték hogy ne kelljen kompromisszumot kötni az egyéni ízlés rovására.
Stabilitását excentrikus szerelvénye biztosítja, aminek köszönhetően az ágy összeszerelése sem jelent kihívást senkinek.
Lada ágyunkat úgy terveztükhogy két külömböző magasságban is összeszerelhető legyen, így bármelyik matracunk kíválóan beleillik, a magasságától függetlenül. Alátámasztásul merev és rugóléces ágyrács is használható benne, a külömböző komfort igényének megfelelően. A merev ágyrács keményebb, mint a rugóléces változat puhább érzetet nyújt, ez fontos szempont lehet a matrac kiválasztásánál.
Az egyszerűen szerelhető de tartós vasalatok, a különlegesen kezelt, kopásálló felület ideális megoldássá teszi a legigényesebb vásárlóinknak is. A vásárlói igényeknek megfeleve Lada ágyunkat is elérhetővé tettük több színben, így már nem csak a matrac huzatok, hanem ágyaink választható színvilágával is segíteni tudjuk otthona legszemélyesebb helyiségének tökéletes kialakítását.

A parketta kivitelezés teszi lehetővé hogy a legjobb minőség is megfizethető legyen. A precíz darabolás nem csak azt teszi lehetővé hogy a lehető legoptimálisabban, minél kevesebb élő fa kivágásával tudjuk legyártani termékeinket, de az alapanyag még gondosabb megválogatását is segíti.
Biztosítja a fa csomómentességét, kizárja a fa torzulását, a megvetemedést.

Anyaga: tölgy, bükk
Anyagvastagság: 3-4 cm
A magasság a felső széle oldalfal: 45 cm
Fejvég magasság: 90 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Lada ágykeret” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Termékkereső

Kosár

Kérdőív

Melyik típusú matracot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other