Ava ágykeret

Ava ágykeret

Ava ágykeret

199.800 Ft323.700 Ft

Kiürítés
Cikkszám: Ava ágykeret Kategória:

Leírás

Rendhagyó tervezésű ágy tömör tölgy vagy bükk fából.  A részleteiben is precíz kivitelezés és a korszerű anyaghasználat a garancia arra, hogy tökéletesen beilleszthető bármilyen elképzelésbe hálószobája kialakításakor. Összeszerelése az excentrikus szerelvényeknek köszönhetően egyszerű és gyors, biztosítja a hosszútávú stabilitást. A praktikumra törekvő tervezésnek köszönhetően két magasság is beállítható, így bármilyen matrac választható hozzá. A minőségi, gondosan válogatott anyagok a szilárd szerkeze mellett a hosszú élettartamot is biztosítják. A felület speciálisan kezelt, kopásálló, tisztítása és karbantartása könnyedén, speciális vegyszerek nélkül is megoldható.
Egyedülálló színválasztékunk kiegészülve a modern de mégis klasszikus formatervezéssel, megkönnyíti a legigényesebb elképzelések megvalósulását is.

A parketta kivitelezés teszi lehetővé hogy a legjobb minőség is megfizethető legyen. A precíz darabolás nem csak azt teszi lehetővé hogy a lehető legoptimálisabban, minél kevesebb élő fa kivágásával tudjuk legyártani termékeinket, de az alapanyag még gondosabb megválogatását is segíti.
Biztosítja a fa csomómentességét, kizárja a fa torzulását, a megvetemedést.

Anyaga: tölgy, bükk parketta kivitelezésű tölgy, bükk
Anyagvastagság: 4 / 3 cm
A fekvő rész magassága: 50 cm
Fejvég magasság: 105 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ava ágykeret” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Termékkereső

Kosár

Kérdőív

Melyik típusú matracot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other