A szállításrólSzállítási díjaink kalkulációja a vásárlás folyamán érhető el, a pénztár oldalon a szállítási módok között.

Vákuum csomagolású ermékeinket a GLS futárszolgálat  szállítja ki, munkanapokon.

Kérhető szombati kiszállítás ha elérhető a szolgáltatás az adott településen, ennek költsége bruttó 3000 Ft.


Matracainkat szerződéses partnerünk, a GLS futárszolgálat juttataja el az Ön otthonába. Rendelését követően, a postázás lehetséges időpontjától függően, néhány nap alatt kézhez veheti a rendelt termékelet.


A futárszolgálat hétköznapokon, 8¨ és 17¨ óra között szállít ki, ezért kérjük, ha Önnek úgy alkalmas, olyan szállítási címet adjon meg rendeléskor, amelyen ezen időpontban is át tudja venni küldeményünket.


A csomag elindításáról Partnerünk email értesítést küld, mely tartalmazza a csomag adatait, melyek annak nyomkövetéséhez szükséges. A futárszolgálat munkatársának megadjuk Vevőink telefonszámát, a gördülékenyebb kiszállítás érdekében.


Fizetési feltételek
A Vevő a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előreutalással a Netmatrac.hu számlaszámára, vagy a Szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Netmatrac.hu részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vevő a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.