Memostar luxus memóriahabos vákuum matrac

  • Van raktáron

  • 0 Vélemény

Ár :

34100Ft 46700Ft

Válaszd ki a felsorolásból milyen méretet és huzatot szeretnél:

  • 80 x200 Crystalblau

Termék SKU: McD7190bSe
Amit a Memostar luxus memóriahabos vákuum matracról tudni kell


A Golden Dream Memostar egy luxus memóriahabos vákuum matrac. A Golden Dream családjába tartozó Memostar páratlan komfort érzetével és minőségi alapanyagok felhasználásával tökéletes alvást biztosít azoknak, akik egy félkemény matracra vágynak. A Speciális Coolflex hideghab mag rendkívül jó pont rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít a matracnak. 


A hab maga a latex habból készült vákuum matracok minőségével vetekszik. A matrac fölött 4 cm memória hab réteg található, ami 5 ergonómiai zónára van osztva a test megfelelő alátámasztása miatt. Így nem csak a memóriahab, ami leköveti a testünk vonalát, hanem az 5 ergonómiai zóna is. 


16 cm magas és félkemény komfort érzetű. A Golden Dream Memostar matrac 120 kg-ig terhelhető, így a nagyobb súlyban lévő embereknek is hosszú távú kényelmes alvást biztosít. A matrac 16 cm magas és egy speciális jól szellőző snow huzattal kapható, ami jól szellőző anyagból készül, ezzel megfelelő szellőzést biztosít a matracnak. A Snow huzat levehető és mosható 30 fokon.

Szeretnél több információt olvasni matrac huzatok típusairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről. 
Matrac minősítések


A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.Szeretnél több információt olvasni matracaink alapanyagairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről. 

Kifutó termék, a készlet erejéig.

Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni