Kerin kétoldalas matrac

  • Nincs raktáron, érdeklődj az érkezésről!

  • 0 Vélemény

Ár :

27340Ft 36450Ft

Termék SKU: OaC52680Jt
Amit a Kerin kétoldalas matracról tudni kell


Kétoldalas  matrac,  különleges profilozással a test tökéletes alátámasztásához, tompítva a nyomáspontok változásainak kényelmetlen hatását az alvás közbeni mozdulatok közben. Kiemelkedően jó szellőzési tulajdonságokkal rendelkezik a matrac, köszönhetően  az új profilozási technikának.


A választható huzatok mindegyike kellemes tapintású, levehető, mosható. A minőségi anyagválasztásnak köszönhetően semleges kémhatású, antiallergén. Választékunkat azért bővítettük, hogy egy – egy extra tulajdonságot jobban tudjunk hangsúlyozni, az eltérő igényeknek megfelelően. Az ágybetét minden korosztálynak kényelmes pihenést biztosíthat.
Szeretnél több információt olvasni matrac huzatok típusairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről. 
Matrac minősítések


A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.Szeretnél több információt olvasni matracaink alapanyagairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről.


 


Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni