80x200 Winona többrétegű matrac

  • Nincs raktáron, érdeklődj az érkezésről!

  • 0 Vélemény

Ár :

23070Ft 30750Ft

Válaszd ki a felsorolásból milyen méretet és huzatot szeretnél:

  • 80x200 Celina

Termék SKU: OAH8500ycC

Milada kétoldalas minőségi matrac

További jellemzők a WINONA matracra vonatkozóan
1 vagy 2 oldalas a matrac? 2
2 eltérő keménységű fekvőfelület a matracon? igen
Alapanyaga a matracnak? Pur hab/re pur hab
Antiallergén tulajdonságai a matracnak? igen
Antibakteriális tulajdonságai a matracnak? igen
Atkák elleni kezelés a matracnak? igen
Csomagolása a matracnak? Vákuum
Huzata a matracnak? Aloe vera, Aspen, Celina, Snow, Tencel
Keménysége a matracnak? Közepes/Közepesen kemény T2/T3
Belső mag magassága a matracnak? 14 cm
A matrac méret kínálatai? 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, egyedi
Egyedi méretben rendelhető a matrac? igen
Terhelhetősége a matracnak? 120 kg
Ajánlott alátámasztása a matracnak? Rögzített/állítható ágyrács
Anatómiai zónák száma a matracban? 7
Garancia a matracra vonatkozóan? 2 év
Amit a Winona többrétegű matracról tudni kell


A Winona matrac 4 réteg kombinációja, melyek közös jellemzője hogy az Ön kényelmét szolgálják. Sőt, egy matrac, ami ezt kétféleképp is tudja, két eltérő keménységű oldala két választási lehetőséget jelent, hogy biztosan megtalálja Winona matracunkban az Önnek megfelelő kényelmet.

A matrac két tartó rétege két hab előnyeit nyújtja, kiegészítve és erősítve egymás tulajdonságait. A masszív tartásért felelős, 80 kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg apró elemei közül terheléskor azok a habok aktiválódnak, fejtenek ki ellenállást a terhelésre reagálva, melyek a legoptimálisabban tudnak ellenállni a terheléssel szemben. Ennek előnye, hogy mindenki számára elérhetővé válik a stabil alátámasztás nyújtotta egészséges pihenés. Az egyik oldal alapanyaga egy kiváló minőségű PUR hab, amely szerkezetének köszönhetően megadja a pontos alátámasztást az egész testnek, lágyabb komfortot biztosítva.

Az ágybetét két oldala eltérő komfort  érzetet nyújt, egyik oldala kemény, míg a másik közepesen puha. Így tökéletes választás lehet két személyes ágyakba két egyszemélyes  darabot választani, hogy az ágy mindkét felén a megfelelő kényelmet tudja biztosítani használójának, a megfelelőbb komfortú fekvőfelület választásával.


Előnyei:
Mindkét hab rendelkezik anatómiai tagolással, oldalanként 7 ortopédikus zónával, így a különböző testrészek eltérő ellenállású tartást kapnak, ezzel biztosítva a derék és hát fájdalmainak megelőzését, a végtagok és az izomzat kellő ellazulását.

A matrac belső higiéniáját a hab rétegek rács szerkezete garantálja, kiegészülve az alapanyagok antibakteriális tulajdonságaival egységesen gátolják az ágyi élősködők megtelepedéséhez szükséges mikroklíma kialakulását. A matrac profilozása az anatómiai zónák létrehozása mellett szellőző csatornákat is kialakít, melyeken keresztül a pára is könnyedén távozik a matrac belsejéből, megőrizve a frissességét pihenés közben is.

A matracot antiallergén huzattal szállítjuk.
Szeretnél több információt olvasni matrac huzatok típusairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről. 
Matrac minősítések


A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.Szeretnél több információt olvasni matracaink alapanyagairól? Akkor kattints ide és informálódhatsz további részletekről.


 


Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni