80x200 Gilien matrac Celina huzattal

  • Nincs raktáron, érdeklődj az érkezésről!

  • 0 Vélemény

Ár :

33670Ft 44890Ft

Termék SKU: XDu6592LqB

Milada kétoldalas minőségi matrac

További jellemzők a Gilien matracra vonatkozóan
1 vagy 2 oldalas a matrac? 2
Alapanyaga a matracnak? Pur hab/re pur hab/ CoolFlex® FLEXI hideghab
2 eltérő keménységű fekvőfelület igen
Antiallergén tulajdonságai a matracnak? igen
Antibakteriális tulajdonságai a matracnak? igen
Atkák elleni kezelés a matracnak? igen
Csomagolása a matracnak? Hagyományos
Huzata a matracnak? Aloe vera, Aspen, Celina, Snow, Tencel
Keménysége a matracnak? Kemény, Közepesen kemény /T3/T4/
Belső mag magassága a matracnak? 20 cm
A matrac méret kínálatai? 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, egyedi
Egyedi méretben rendelhető a matrac? igen
Terhelhetősége a matracnak? 130 kg
Ajánlott alátámasztása a matracnak? Rögzített/állítható ágyrács
Anatómiai zónák száma a matracban? 7
Garancia a matracra vonatkozóan? 5 évGilien matrac – a kitartó társ


Gillien matrac  tartóssága és minősége teszi igazán kitartó társsá, az egészséges és nyugodt pihenés örömét hozva a hétköznapokba. Két eltérő komfortú oldala nem csak a használatba vételkor lehet segítség, testünk változó igényei miatt is jó a biztonság, hogy a habmatrac  megfordításával továbbra sem kell lemondanunk a kényelemről.


A matrac nem egyetlen hab tulajdonságaira támaszkodik, a kivételesen ritkastruktúrájának tekinthető, 80 kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg apró elemeinek sokoldalúsága teszik univerzálissá ezt a matracot. Terheléskor azok a habok aktiválódnak, fejtenek ki ellenállást a terhelésre reagálva, melyek a legoptimálisabbak, így a legárnyaltabban tudják megóvni pihenés közben is az Ön egészségét.
A tökéletes alátámasztási pontok érdekében hét anatómiai zóna gondoskodik arról, hogy a különböző testrészek eltérő tartást kapjanak, ezzel biztosítva a derék és hát fájdalmainak megelőzését, a végtagok és az izomzat kellő ellazulását.
A habmatrac rétegeinek és azok sorrendjének gondos tervezése eredményeképp egy kiváló szendvics matrac jött létre, a stabil tartás előnyével, hosszú távon garantálva a minőséget.
A habmatrac belső higiéniáját a hab rétegek rács szerkezete maximálisan segíteni tudja, kiegészülve az alapanyagok antibakteriális tulajdonságaival egységesen gátolják az ágyi élősködők megtelepedéséhez szükséges mikroklíma kialakulását.

A matrac két oldala eltérő komfort  érzetet nyújt, egyik oldala kemény, míg a másik közepesen puha. Így tökéletes választás lehet két személyes ágyakba két egyszemélyes  darabot választani, hogy az ágy mindkét felén a megfelelő kényelmet tudja biztosítani használójának, a megfelelőbb komfortú fekvőfelület választásával.
Gilien matracunk magját a két hét zónás kényelmi rétegen kívül az   ÖKÖ – TEX környezetvédelmi szempontoknak is megfelelő, nagy tartósságot biztosító  heterogén hab rétegek alkotják,  tökéletes szerkezetet alkotva a napjaink legjobb, COOLFLEX® hideghab tartó rétegével.


Matracunkat antiallergén huzattal szállítjuk.Celina matrachuzat   

Huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.


Snow matrachuzat 

Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.


Aloe matrachuzat 

Minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyag tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.


Tencel matrachuzat 

A nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitizedvédelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.


Aspen matrachuzat 

Puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.


Minősítések: 

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.


  • Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.
  • A matrac magassága a huzat, a textília és a belsőmag együttes magassága. A gyártási technológia által megengedett tűréshatár: + , – 1 cm.
  • Terhelhetőség: 130 kg
  • Magasság: 20 cm
  • Keménység (T3 (T1 – T5))
  • Rögzített vagy állítható ágyrácson használható
  • 2 év garancia

Az Európai Parlament És A Tanács 2011/83/EU irányelve alapján nem vonatkozik az elállási jog olyan lezárt csomagolású áruk esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a csomagolás szállítást követő felbontása után nem küldhetők vissza. Matracaink esetén az elállási jog így csak sértetlen csomagolású termék esetén gyakorolható.

Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni