180x200 Winona matrac celina huzattal

  • Van raktáron

  • 0 Vélemény

Ár :

44840Ft 59780Ft

Termék SKU: O8y68111BU

Milada kétoldalas minőségi matrac

További jellemzők a Winona matracra vonatkozóan
1 vagy 2 oldalas a matrac? 2
2 eltérő keménységű fekvőfelület a matracon? igen
Alapanyaga a matracnak? Pur hab/re pur hab
Antiallergén tulajdonságai a matracnak? igen
Antibakteriális tulajdonságai a matracnak? igen
Atkák elleni kezelés a matracnak? igen
Csomagolása a matracnak? Vákuum
Huzata a matracnak? Aloe vera, Aspen, Celina, Snow, Tencel
Keménysége a matracnak? Közepes/Közepesen kemény T2/T3
Belső mag magassága a matracnak? 14 cm
A matrac méret kínálatai? 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, egyedi
Egyedi méretben rendelhető a matrac? igen
Terhelhetősége a matracnak? 120 kg
Ajánlott alátámasztása a matracnak? Rögzített/állítható ágyrács
Anatómiai zónák száma a matracban? 7
Garancia a matracra vonatkozóan? 2 évNem vákuum csomagolt termék, a szállítási költségre a szállítási cím ismeretében küldünk ajánlatot.


Winona matrac – duplán kényelmesA Winona matrac 4 réteg kombinációja, melyek közös jellemzője hogy az Ön kényelmét szolgálják.Sőt, egy matrac, ami ezt kétféleképp is tudja, két eltérő keménységű oldala két választási lehetőséget jelent, hogy biztosan megtalálja Winona matracunkban az Önnek megfelelő kényelmet.

A matrac két tartó rétege két hab előnyeit nyújtja, kiegészítve és erősítve egymás tulajdonságait. A masszív tartásért felelős, 80 kg/m3 sűrűségű heterogén habréteg apró elemei közül terheléskor azok a habok aktiválódnak, fejtenek ki ellenállást a terhelésre reagálva, melyek a legoptimálisabban tudnak ellenállni a terheléssel szemben. Ennek előnye, hogy mindenki számára elérhetővé válik a stabil alátámasztás nyújtotta egészséges pihenés. Az egyik oldal alapanyaga egy kiváló minőségű PUR hab, amely szerkezetének köszönhetően megadja a pontos alátámasztást az egész testnek, lágyabb komfortot biztosítva.

Az ágybetét két oldala eltérő komfort  érzetet nyújt, egyik oldala kemény, míg a másik közepesen puha. Így tökéletes választás lehet két személyes ágyakba két egyszemélyes  darabot választani, hogy az ágy mindkét felén a megfelelő kényelmet tudja biztosítani használójának, a megfelelőbb komfortú fekvőfelület választásával.


Előnyei:

Mindkét hab rendelkezik anatómiai tagolással, oldalanként 7 ortopédikus zónával, így a különböző testrészek eltérő ellenállású tartást kapnak, ezzel biztosítva a derék és hát fájdalmainak megelőzését, a végtagok és az izomzat kellő ellazulását.

A matrac belső higiéniáját a hab rétegek rács szerkezete garantálja, kiegészülve az alapanyagok antibakteriális tulajdonságaival egységesen gátolják az ágyi élősködők megtelepedéséhez szükséges mikroklíma kialakulását. A matrac profilozása az anatómiai zónák létrehozása mellett szellőző csatornákat is kialakít, melyeken keresztül a pára is könnyedén távozik a matrac belsejéből, megőrizve a frissességét pihenés közben is.

A matracot antiallergén huzattal szállítjuk.


Celina matrachuzat

 

Huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.


Minősítések: 

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.


Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.
A matrac magassága a huzat, a textília és a belsőmag együttes magassága. A gyártási technológia által megengedett tűréshatár: + , – 1 cm.


  • Ajánlott terhelés: 120 kg
  • magasság: 14 cm
  • keménység (T3 (T1 – T5)
  • rögzített vagy állítható ágyrácson használható
  • 2 év garancia


Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni