180x200 Margita Hard-Soft matrac

  • Van raktáron

  • 0 Vélemény

Ár :

45840Ft 61110Ft

Válaszd ki a felsorolásból milyen méretet és huzatot szeretnél:

  • 180x200 Celina

Termék SKU: RO68920JGp

Milada kétoldalas minőségi matrac

További jellemzők a Margita Hard Soft matracra vonatkozóan
1 vagy 2 oldalas a matrac? 2
2 eltérő keménységű fekvőfelület a matracon? igen
Alapanyaga a matracnak? Pur hab
Antiallergén tulajdonságai a matracnak? igen
Antibakteriális tulajdonságai a matracnak? igen
Atkák elleni kezelés a matracnak? igen
Csomagolása a matracnak? Vákuum
Huzata a matracnak? Aloe vera, Aspen, Celina, Snow, Tencel
Keménysége a matracnak? Közepesen puha/Közepesen kemény T2/T4/
Belső mag magassága a matracnak? 16 cm
A matrac méret kínálatai? 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 80x200 cm, 90x200 cm, egyedi
Egyedi méretben rendelhető a matrac? igen
Terhelhetősége a matracnak? 120 kg
Ajánlott alátámasztása a matracnak? Rögzített/állítható ágyrács
Anatómiai zónák száma a matracban? 7
Garancia a matracra vonatkozóan? 5 év



A képen a matrac huzata illusztráció

Nem vákuum csomagolt termék, a szállítási költségre a szállítási cím ismeretében küldünk ajánlatot.


Margita Hard – Soft kétoldalas matrac

 

Kétoldalas szendvics matrac, mely magas minőségű poliuretán habból készül, megemelt térfogatsűrűséggel. A modern fejlesztésű hab rácsos szerkezete a matrac teljes felületén biztosítja a megfelelő alátámasztást.


A szendvics szerkezetnek köszönhetően a megerősített tartóréteg tartósságot és stabilitást kölcsönöz a matracnak. A habok különböző keménysége a tartó rétegen, lehetővé teszik a választást a lágyabb vagy keményebb oldal között. Francia ágyak esetén javasoljuk 2 egyszemélyes matrac vásárlását, így nagyon egyszerűen variálható a komfort érzet, az esetleg eltérő igények esetén.


A matrac mindkét oldala hét zónás profilozású, ami ergonómiai szempontból a legideálisabb, hisz  így  minden anatómiai zóna megkapja a megfelelő figyelmet a megfelelő alátámasztásnak köszönhetően, a terheléssel arányos ellenállást kifejtve. Ezzel a gyártási technológiával érhető el leginkább, hogy a matrac biztosítsa    a valódi, stressz mentes pihenést. Jótékony hatásai az izomzatra,    keringésre és a gerincre mára már igazoltak. Ezen termékeink egészség megőrző tulajdonságai miatt is népszerűek, keresettek. 


A matrac minősített anyagokból készül. A profilozás másik előnye, hogy nagyban segíti a szellőző csatornák kialakulását, frissen tartva a matracot, belsejében megőrizve az egészséges mikroklímát.
Matracunkat antiallergén huzattal szállítjuk.


Celina matrachuzat   

Huzatunkat azoknak terveztük, akiknek nincs szükségük különleges huzatra, csupán jó áron szeretnék megkapni a lehető legjobb minőséget.


Snow matrachuzat 

Kötött anyagból készült, kellemes tapintású, biztosítja a magas higiéniai környezetet és az egészséges ágynyugalmat. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Steppelt antiallergén poliészter gyapjú, 100 g/m2.


Aloe matrachuzat 

Minőségi kötött anyag (speciális gyógyhatású növény kivonattal, rugalmas finom anyagból készült. Az anyag tulajdonságai garantálják a megfelelő higiéniát, antibakteriális és antiallergén kezeléssel a gyártási folyamat lezárásaként. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Pen Royal felület analitikai technológia. Poliészter gyapjú, 200 g/m2.


Tencel matrachuzat 

A nedvességet elnyelő és kellemes fényű, kötött textíliát speciálisan kezelik, így biztosítva a matrac magas higiéniáját. Olyan természetes Lyocell – viszkózrost, amely cellulózból, az úgynevezett faanyagból származik. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitizedvédelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Poliészter Royal gyapjú, 400 g/m2.


Aspen matrachuzat 

Puha tapintású, fényes kivitelezésű, luxus kategóriájú termákünk. Az anyag antibakteriális és antiallergén. Sanitized védelemmel a penész és a baktériumok ellen. Könnyen levehető, mosható 60 °C-on. Összetétele: 31% viszkóz, 69% PES, 400 g/m2.


PUR-hab 

PUR, azaz poliuretán hab különleges poliuretán anyagból. A poliuretán habok gyártása rengeteg újításon és fejlesztésen van túl, amelyek garantálják az anyag minőségét. (Jelenleg a műszaki fejlődésnek köszönhetően jobb, mint a hagyományos habok) Előnye a kisebb súly és a könnyű kezelhetőség illetve hogy szerényebb áron is elérhetőek lettek a jó rugalmasságú és méretstabilitású matracok.
Anyagszerkezetűk kevésbé szellőzik mint a drágább haboké, ezért fontos hogy az ebből a habból készült matracok alátámasztása (ágyrács) elegendő szellőzést biztosítson. A PUR-hab matrac lehet egyetlen réteg poliuretán hab vagy több rétegű, különböző típusú habok és anyagok kombinációja. Használhatóak rugós és merev ágyrácson is de ha a matrac egy rétegű PUR hab, ajánlott merev felületre helyezni hogy a matrac élettartalma ne csökkenhessen.


Minősítések: 

A matracban felhasznált minden textílía és alapanyag megfelel az ÖKÖ – TEX szabványoknak, egészséggel összefüggő paraméteri mind az alvás minőségét, mind a felhasznált anyagokat illetően kiválóak.




  • Elhelyezés: Fix vagy hajlítható farugós ágyrácsra.
  • Ajánlott kapacitás: 120 kg
  • Magasság magassága: 16 cm
  • Keménység: (T 2/4 (T1 – T5))
  • Garancia 2 év


Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni