140x200 Memostar memóriahabos matrac Crystalblau huzattal

  • Nincs raktáron, érdeklődj az érkezésről!

  • 0 Vélemény

Ár :

44150Ft 60480Ft

Termék SKU: KjH2326brN

A Golden Dream Memostar egy luxus memóriahabos vákuum matrac. A Golden Dream családjába tartozó Memostar páratlan komfort érzetével és minőségi alapanyagok felhasználásával tökéletes alvást biztosít azoknak, akik egy félkemény matracra vágynak. A Speciális Coolflex hideghab mag rendkívül jó pont rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosít a matracnak. 


A hab maga a latex habból készült matracok minőségével vetekszik. A matrac fölött 4 cm memória hab réteg található, ami 5 ergonómiai zónára van osztva a test megfelelő alátámasztása miatt. Így nem csak a memóriahab, ami leköveti a testünk vonalát, hanem az 5 ergonómiai zóna is. 

16 cm magas és félkemény komfort érzetű. A Golden Dream Memostar matrac 120 kg-ig terhelhető, így a nagyobb súlyban lévő embereknek is hosszú távú kényelmes alvást biztosít. A matrac 16 cm magas és egy speciális jól szellőző snow huzattal kapható, ami jól szellőző anyagból készül, ezzel megfelelő szellőzést biztosít a matracnak. A Snow huzat levehető és mosható 30 fokon.

Kifutó termék, a készlet erejéig.

Értékelések és vélemények

0.0

Nem található vélemény


Áttekinteni


Kommentelni