A Netmatracon vásárolt termékek szállítása
A Netmatracon vásárolt termékek szállítása

 

Szállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak:

Banki előre utalás esetén ingyenes.
Utánvét esetén bruttó 480 Ft csomagonként, értékhatártól függetlenül.

Termékeinket a Magyar Posta futárszolgálata szállítja ki, munkanapokon, délelőtt.
Kérhető szombati kiszállítás ha elérhető a szolgáltatás az adott településen, ennek költsége bruttó 700 Ft.
A délutáni kiszállítás plusz költsége bruttó 200 Ft.

 

Matracainkat szerződéses partnerünk, az MPL futárszolgálat juttataja el az Ön otthonába. Rendelését követően, a postázás lehetséges időpontjától függően, néhány nap alatt kézhez veheti a rendelt termékelet.

A futárszolgálat hétköznapokon, 8¨ és 17¨ óra között szállít ki, ezért kérjük, ha Önnek úgy alkalmas, olyan szállítási címet adjon meg rendeléskor, amelyen ezen időpontban is át tudja venni küldeményünket.

A csomag elindításáról Partnerünk email értesítést küld, mely tartalmazza a csomag adatait, melyek annak nyomkövetéséhez szükséges. A futárszolgálat munkatársának megadjuk Vevőink telefonszámát, a gördülékenyebb kiszállítás érdekében.

Fizetési feltételek
A Vevő a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előreutalással a Netmatrac.hu számlaszámára, vagy a Szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Netmatrac.hu részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vevő a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.