Hogyan bontsam ki a vákuum csomagolású matracot?

1. Helyezd el a matracot a kicsomagoláshoz

Javasoljuk, hogy a matracot vidd be abba a szobába, ahol használni fogod, vagy ahol nem lesz útban addig, amíg visszanyeri gyári méreteit. Az új matrac sokkal könnyebben mozgatható a vákuum csomagolásban, mint eredeti méretében.


2. Távolítsd el a múanyag csomagolást

Az új matracod többrétegű védőműanyaggal van becsomagolva. Távolítsd el ezt a külső műanyag burkolatot, de ügyeljen arra, hogy ne szúrjd ki a matrac vákuumtömítését, ne használj éles tárgyat, a matrac már a kicsomagolás első perceiben elkezi felvenni az eredeti magasságát.


3. Fektesd el a matracot

Ha eltávolítod a külső műanyag burkolatot, a matrac elkezd magától letekeredni. Emeld fel a matracot az ágyrácsára (ha van), és segítsd a folyamatot úgy, hogy finoman tekerd ki a matracot a helyére.


4. Súrd ki a vákuum csomagolást

Most itt az ideje a szórakoztató résznek. Egy olló segítségével szúrja ki a matracot körülvevő vákuumzáras műanyag zacskót. Lehet, hogy sziszegést hall, ahogy beszivárog a levegő.


Akár 72 órára is szüksége lehet a matracnak a teljes alak és méret visszanyeréshez.

Miért a Netmatrac?

Termékeink megtervezésénél a legfőbb cél környezetkinélő eljárások bevezetése, a lehető legjobb ár megtartása és természetesen Vásárlóink kényelme. A kiskereskedelem kihagyásával valóban kiváló ár - érték arányban tudjuk kínálni termékeinket, melyek több neves minősítő szervezet elismerését is kiérdemelték.


Milyen ágyrácsra tegyem a matracot?

A matracot merev vagy rugós ágyrácsra tehetjük. Az esetek jelentős hányadában vevőink szeretik a rugalmas ágyrácsot, mely egy kellemes enyhe rugózást,ringást ad ami egy kellemes alvásminőséget biztosít.

Hol adják át a matracot?

A szállítás minden esetben az ön kerítéséig, kapujáig, társasháza bejáratáig, a cím illetve közterület határáig szól, mivel futárszolgálatunk munkatársának ideje szorosan be van táblázva , ezért nincs felkészülve arra hogy a terméket a rendeltetési helyig vigye.

Ár - érték arány?


Ezt a kérdést sokan felteszik, ezért fontos részletes választ adnunk.A kedvező ár az alapanyagok nagy mennyiségű vásárlásánál és a gyártás gépesítettségével kezdődik. A Netmatrac egyenesen a gyártóktól Önhöz szállítja a terméket, ezért a Netmatracnál az Ön matracának árát nem terheli a nagykereskedelmi – , kiskereskedelmi költség és árrés.

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

Vákuum csomagolt termékeinket a GLS futárszolgálat szállítja ki, ennek költsége egységesen 3.000 Ft csomagonként. A nem vákuum csomagolt matracokat a Raben Trans European Hungary szállítja, ennek díja a vásárlás során kiszámítható, a szállítási cím megadásával.

Tudok egyedi méretet rendelni?

A Netmatracnál lehetőség van az egyedi méretek megrendelésére is, ebben az esetben a szállítási határidő maximum 4-6 hét. Egyedi méret esetén elérhetőségeink valamelyikén kérjen ajánlatot, melyeket a kapcsolat menüpontban talál meg. A maximális méret 210 X 200 cm lehet.

Hány nap alatt érkezik meg a matrac a megrendeléstől számítva?

Amennyiben szabvány méretet rendel és azok vannak raktárkészleten ,úgy maximum 1 hét alatt Önhöz érkezik a matrac.

Egy nagy, vagy két kis matracot válasszak?

A nagy matrac előnye:

  • 1.- Az egységes homogén fekvőfelület


Két egyszemélyes matrac előnye:

  • 1.- Két különböző keménységű és minőségű matracot tudunk vásárolni
  • 2.-Az egyik fél forgolódása nem hullámzik át a másik oldalra
  • 3.-két egyszemélyes matracot könnyebb forgatni és kezelni
  • 4.-Ha az egyik oldali matrac meghibásodik , szennyeződik, azt olcsóbb cserélni