Ha igazán matrac szakértőktől szeretnél tanácsokat a matracok, vagy fedőmatrac jellemzőiről, kíváncsi vagy a matracvédő helyes használatára, esetleg szivacs matrac vásárlásán gondolkodsz, akkor webáruházunk király helyet biztosít számodra a vásárláshoz.

Milyen matracot vegyek a kényelmes fekvésért és alvásért?

Fontos, hogy milyen matracot vegyek?


A matracod egy igen fontos része a minőségi alvásnak és ezzel együtt az egészégnek. Ha esetleg az utóbbi időben nem alszol jól és nem ébredsz kipihenten, akkor lehet hogy itt az ideje egy új matrac vásárlásának.
  
De felmerülhet benned a kérdés hogy Milyen matracot vegyek  és hogy „Mennyiért is vegyek?” „Vegyek rá fedőmatracot?” „Milyen huzatot vegyek?”. És még sok ilyen kérdés. Ez a rövid cikk megpróbál segíteni neked egy-két kérdés megválaszolásával. 


Milyen matracot vegyek a kényelmes alvás érdekében?

Mennyi idős a matracod?

Mennyi idős a matracod? Ez sem szabad elhanyagolni, hiszen az idő múlásával egyre kényelmetlenebb lesz a matracod

Amennyiben „csak” 1-2 éves, de nincs elhasználódva és/vagy sérülés mentes, akkor lehet, hogy „csak” a keménységgel van baj. Ebben az esetben, ha kétoldalas (más-más keménység oldalanként) akkor a megfordítást, más esetben a fedőmatrac vételét szoktuk javasolni. Ez segít újra hangolni a matracot (legfőképpen a keménység érzését) és tisztán is tartja a befektetésünket az egészségünkbe. Hiszen mint a neve is mondja fedőként védi azt, ami alatta terül el. 
Amennyiben viszont  4-5 évnél idősebb és/vagy elhasználódott, hibás akkor érdemes lehet elgondolkodni egy új vásárlásán. Ilyenkor jönnek a milyen, hogyan, honnan, és mennyiért kérdések.


Elsőként a milyen matracot a kérdés
Elsőként a milyen a kérdés. Ennek érdekében   érdemes körbe nézni a fedő, memóriahabos, hibrid, ortopéd és a rugós termék kínálatunkban is

Erre most nem térnénk ki nagyon részletesen, mivel 20-30 oldalnyit lehetne írni a technológiákról, a magokról, a szellőzés minőségéről, a zónázottságról stb. Inkább azt javasoljuk figyeld meg, hogy milyen pozícióban alszol, milyen hőmérsékletű szobában teszed ezt és hogy vannak-e betegségeid (derék, hát, csontok, ízületek) amik befolyásolhatják a választásodat. Ezek tudatában   érdemes körbe nézni a fedő, memóriahabos, hibrid, ortopéd és a rugós termék kínálatunkban is. Ezen belül két fontos tényezőt érdemes meggondolnod. Méghozzá, hogy kétoldalas vagy egyoldalas legyen a matracod? Illetve franciaágy esetén, egy nagy vagy két kisebb a jobb neked/nektek?  De ha ez egyszerre soknak tűnik, akkor ezért vannak az eladóink, akik szívesen segítenek neked a megfelelő választásban, illetve további leírásaink is hatékony segítséget tudnak neked nyújtani. Kérdezz tőlünk,  és olvass bátran. A mi weboldalunkon nem csak egy-két cikk szól a matracok világában felmerülő kérdésekről és válaszokról, cikkeinkkel igyekszünk neked is, és minden vásárlónknak megfelelő terméktámogatást adni, hogy a legjobb élményt nyújthassuk a vásárlás során. 
Majd jön a „Mennyiért is vegyek"?

Majd jön a mennyiért is vagyek matracot? Hát erre a kérdésre, ha megtalálod a neked megfelelő fajtát, akkor már majdnem teljesen válaszoltál is

Hát erre a kérdésre, ha megtalálod a neked megfelelő fajtát, akkor már majdnem teljesen válaszoltál is. De elgondolkodtató lehet hogy ha nem egy kimondottan olcsó termékben gondolkodsz, akkor több mint biztos hogy jobb anyagminőséget és drágább, összetettebb gyártástechnológiát kapsz a pénzedért. Mindez igaz a matracra, a fedőrétegre és a huzatra is.
És végül, hol vegyem meg a matracot?


Hát persze, hogy nálunk vedd meg a matracod, hiszen fent leírtuk a kezdeti tudnivalókat, amit alapvetően tudnod kell az ágymatrac vásárlása során. Hidd el, tudjuk miről beszélünk, hiszen értünk hozzá. Gyere, legyél a vásárlónk, már csak 1 kattintásra vagy attól, hogy a leendő kedvenc matracodat megvásárold tőlünk.

Milyen matracot vegyek a kiphent ébredéshez?Legutóbbi bejegyzés