Ha igazán matrac szakértőktől szeretnél tanácsokat a matracok, vagy fedőmatrac jellemzőiről, kíváncsi vagy a matracvédő helyes használatára, esetleg szivacs matrac vásárlásán gondolkodsz, akkor webáruházunk király helyet biztosít számodra a vásárláshoz.

Kevesebb vegyszer, több kényelem

Több mint öt éve fejlesztettük ki a technológiát, amely lehetővé teszi a matracok perforálását. Ennek a technológiának köszönhetően a matracok szellőzése sokkal jobb, a belső mag pedig nagyon jól elvezetik a nedvességet. Semmilyen más technológia nem biztosít ilyen magas légáteresztő képességet.

Amikor a legegyszerűbb megoldás a legjobb.

A matrac rétegeinek összeillesztése és ragasztása mindig fontos lépés a gíártás során, hiszen a folyamat során előforduló pontatlanságok miatt a matrac elveszítheti a legjobb tulajdonságait.

A megfelelő ragasztóanyag kiválasztása hosszú folyamat volt a számunkra, hiszen a vegyszerek   használata kényes téma egy olyan közeg esetén, ahol az életün harmadát töltjük. Olyan anyag amely jól ragaszt, nem károsítja a kiváló minőságű habot, egészen biztos hogy nem ártalmas az egészségre és esetleg környezetbarát is? Úgy éreztük hogy a legjobb megoldás az, ha kihagyjuk az ilyen szerek használatát, ezért az alapanyagok fizikai tulajdonságát kihasználva, a habok felületét úgy alakítottuk ki, hogy ne legyen szükség ragasztó anyagra, csak speciális esetekben, akkor is beérve a leginkább ártalmatlan anyagokkal.

Az eredménnyel mi elégedettek vagyunk, mert hisszük hogy ezzel is az egészséged, a pihentető nyugalmadat szolgáltuk.

Legutóbbi bejegyzés