Ruby ágykeret

Ruby ágykeret

Ruby ágykeret

54.600 Ft71.400 Ft

Kiürítés
Cikkszám: Ruby ágykeret Kategória:

Leírás

Ruby ágyunk tervezésekor a tartósság volt a legfőbb szempontunk, a kiváló ár – érték arány megőrzésével. Kényelmes ágy nagyon szilárd vázzal, kiváló minőségű laminált forgácslapokból és egy extra erősségű és sűrűségű második lapból, az UV sugárzásnak ellenálló fólázással. Stabilitását excentrikus szerelvénye biztosítja, aminek köszönhetően az ágy összeszerelése sem jelent kihívást.
Ezt az ágyat úgy terveztükhogy két külömböző magasságban is összeszerelhető legyen, így bármelyik matracunk kíválóan beleillik, a magasságától függetlenül. Alátámasztásul merev és rugóléces ágyrács is használható benne, a külömböző komfort igényének megfelelően. A merev ágyrács keményebb, mint a rugóléces változat puhább érzetet nyújt, ez fontos szempont lehet a matrac kiválasztásánál.
Az ágy karbantartása, tisztítása egyszerű, nem kíván speciális eljárást.
A vásárlói igényeknek megfelve Poppy ágyunkat is elérhrtővé tettük több színben, így már nem csak a matrac huzatok, hanem ágyaink választható színvilágával is segíteni tudjuk otthona legyszemélyesebb helyiségének tökéletes kialakítását.

Anyaga: laminált forgácslap
Anyagvastagság: 3 cm
A magasság a felső széle oldalfal: 45 cm
Fejvég magasság: 90 cm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ruby ágykeret” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fontos!

Sajnos kénytelenek leszünk árat emelni, jelenlegi árainkat a készlet erejéig tudjuk tartani. Egyedi méretű matracokra hosszabb határidővel és az új árakon tudunk ajánlatot adni. Megértésüket köszönjük.

Újdonság!

Stella ágyunk matraccal együtt, kedvezményes, bevezető áron érhető el! Keresse a matracok kategóriában!

Termékkereső

Kosár

Kérdőív

Melyik típusú matracot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...