Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések a Netmatracon

Gyakran ismételt kérdések a Netmatracon

 

Miért ilyen olcsó?
Ezt a kérdést sokan felteszik, ezért fontos részletes választ adnunk.A kedvező ár az alapanyagok nagy mennyiségű vásárlásánál és a gyártás gépesítettségével kezdődik. A Netmatrac egyenesen a gyártóktól Önhöz szállítja a terméket, ezért a Netmatracnál az Ön matracának árát nem terheli a nagykereskedelmi – , kiskereskedelmi költség és árrés.

Mennyibe kerül a házhozszállítás?
A házhoz szállítás díját, átutalásos fizetés esetén a Netmatrac átvállalja Öntől. Az utánvétes fizetés plusz költsége brutto 480 Ft, melyet a termék átvételekor a vételárral együtt fizet meg vásárlónk..Az ingyenes házig szállítás az első kiszállításra vonatkozik, Az első, sikertelen szállítás esetén amásodik szállítás díja bruttó 4900 Ft, amit a szállításkor a vevő egy összegben a futárszolgálat munkatársának fizet ki.

Tudok egyedi méretet rendelni?
A Netmatracnál lehetőség van az egyedi méretek megrendelésére is, ebben az esetben a szállítási határidő maximum 4-6 hét. Egyedi méret esetén elérhetőségeink valamelyikén kérjen ajánlatot, melyeket a kapcsolat menüpontban talál meg. A maximális méret 210 X 200 cm lehet.

Hány nap alatt érkezik meg a matrac a megrendeléstől számítva?
Amennyiben szabvány méretet rendel és azok vannak raktárkészleten ,úgy maximum 1 hét alatt Önhöz érkezik a matrac.

Egy nagy , vagy két kis matracot válasszak?
A nagy matrac előnye:
1.- Az egységes homogén fekvőfelület

Két egyszemélyes matrac előnye:
1.- Két különböző keménységű és minőségű matracot tudunk vásárolni
2.-Az egyik fél forgolódása nem hullámzik át a másik oldalra
3.-két egyszemélyes matracot könnyebb forgatni és kezelni
4.-Ha az egyik oldali matrac meghibásodik , szennyeződik, azt olcsóbb cserélni

Hol adják át a matracot?
A szállítás minden esetben az ön kerítéséig, kapujáig, társasháza bejáratáig, a cím illetve közterület határáig szól, mivel futárszolgálatunk munkatársának ideje szorosan be van táblázva , ezért nincs felkészülve arra hogy a terméket a rendeltetési helyig vigye.

Milyen ágyrácsra tegyem a matracot?
A matracot merev vagy rugós ágyrácsra tehetjük. Az esetek jelentős hányadában vevőink szeretik a rugalmas ágyrácsot, mely egy kellemes enyhe rugózást,ringást ad ami egy kellemes alvásminőséget biztosít.

Honnan származnak a Netmatrac termékei?
A Netmatrac termékei az EU-n belül , Németországból, Csehországból és Dániából származnak.

Milyen információt gyűjt rólam a weboldal?
A Netmatrac az ön adatait szigorúan bizalmasan kezeli, Az Ön adatai harmadik személyhez nem kerülhetnek ,és adatkezelési módszerünk tökéletesen megfelel az Európai Unió adatkezelési szabályzatának.


Év végi szállítások, változások kínálatunkban.

Tisztelt Vásárlóink! Néhány termékünket helyett újabbakkal bővítjük kínálatunkat, így rendelés előtt érdemes telefonon vagy elektronikus levélben érdeklődni a készlet felől. Igyekszünk karácsonyig minden megrendelést teljesíteni, kérjük Önöket hogy a fontos a határidő, érdeklődjenek hogy teljesíthető e rendelésük. Köszönettel, a Netmatrac csapata.

Fontos!

Sajnos kénytelenek leszünk árat emelni, jelenlegi árainkat a készlet erejéig tudjuk tartani. Egyedi méretű matracokra hosszabb határidővel és az új árakon tudunk ajánlatot adni. Megértésüket köszönjük.

Újdonság!

Stella ágyunk matraccal együtt, kedvezményes, bevezető áron érhető el! Keresse a matracok kategóriában!

Termékkereső

Kosár

Kérdőív

Melyik típusú matracot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...