A szállításról

A Netmatracon vásárolt termékek szállítása

A Netmatracon vásárolt termékek szállítása

 

Szállítási díjaink az alábbiak szerint alakulnak:

Banki előre utalás esetén ingyenes.
Utánvét esetén bruttó 480 Ft csomagonként, értékhatártól függetlenül.

Termékeinket a Magyar Posta futárszolgálata szállítja ki, munkanapokon, délelőtt.
Kérhető szombati kiszállítás ha elérhető a szolgáltatás az adott településen, ennek költsége bruttó 700 Ft.
A délutáni kiszállítás plusz költsége bruttó 200 Ft.

 

Matracainkat szerződéses partnerünk, az MPL futárszolgálat juttataja el az Ön otthonába. Rendelését követően, a postázás lehetséges időpontjától függően, néhány nap alatt kézhez veheti a rendelt termékelet.

A futárszolgálat hétköznapokon, 8¨ és 17¨ óra között szállít ki, ezért kérjük, ha Önnek úgy alkalmas, olyan szállítási címet adjon meg rendeléskor, amelyen ezen időpontban is át tudja venni küldeményünket.

A csomag elindításáról Partnerünk email értesítést küld, mely tartalmazza a csomag adatait, melyek annak nyomkövetéséhez szükséges. A futárszolgálat munkatársának megadjuk Vevőink telefonszámát, a gördülékenyebb kiszállítás érdekében.

Fizetési feltételek
A Vevő a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előreutalással a Netmatrac.hu számlaszámára, vagy a Szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A Szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Netmatrac.hu részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vevő a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.


Év végi szállítások, változások kínálatunkban.

Tisztelt Vásárlóink! Néhány termékünket helyett újabbakkal bővítjük kínálatunkat, így rendelés előtt érdemes telefonon vagy elektronikus levélben érdeklődni a készlet felől. Igyekszünk karácsonyig minden megrendelést teljesíteni, kérjük Önöket hogy a fontos a határidő, érdeklődjenek hogy teljesíthető e rendelésük. Köszönettel, a Netmatrac csapata.

Fontos!

Sajnos kénytelenek leszünk árat emelni, jelenlegi árainkat a készlet erejéig tudjuk tartani. Egyedi méretű matracokra hosszabb határidővel és az új árakon tudunk ajánlatot adni. Megértésüket köszönjük.

Újdonság!

Stella ágyunk matraccal együtt, kedvezményes, bevezető áron érhető el! Keresse a matracok kategóriában!

Termékkereső

Kosár

Kérdőív

Melyik típusú matracot kedveli a legjobban?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...